Aliyev cephe hattında görüntülendi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında mevzileri denetledi.

Aliyev cephe hattında görüntülendi
Aliyev cephe hattında görüntülendi
GİRİŞ 06.08.2014 20:47 GÜNCELLEME 06.08.2014 20:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son günlerde cephe hattında hareketliliğin artması ve Ermenistan tarafından yapılan ateşkes ihlallerinin çoğalmasının ardından Cumhurbaşkanı Aliyev, Ağdam bölgesine gitti.

Burada Ermeni mevzileriyle karşı karşıya bulunan Azerbaycan mevzilerini ziyaret eden Aliyev, Savunma Bakanı Zakir Hasanov'dan cephe hattında yaşanan gelişmelerle ilgili bilgi aldı. 

Mevzilerden dürbünle Ermeni mevzilerini izleyen Aliyev, çatışmalarda ve Ermenilerin saldırıları karşısında başarı gösteren subay ve askerleri ödüllendirdi.

 Aliyev, daha sonra Azerbaycan Savunma Bakanlığı üst düzey komutanları ile cephe hattında son günlerde yaşanan olayların ele alındığı toplantı gerçekleştirdi. 

Son günlerde Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında ateşkes ihlalleri artmış, Azerbaycan mevzilerine yaklaşmaya çalışan Ermeni keşif ve sabotaj birlikleriyle çıkan çatışmalarda Azerbaycan ordusundan 13 asker şehit olmuştu.

YORUMLAR 1
  • serkan demirel 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye olarak Azarbeycanın yanındayız. Yukardan azeriler aşağıdan biz 8 saat sonra cuma namazını erivanda kılarız inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!