Ebola’nın oyuncağını yaptılar!

Amerikalı oyuncak üreticisi Giant Microbes, Ebola’nın oyuncağını yaptı.

Ebola’nın oyuncağını yaptılar!
Ebola’nın oyuncağını yaptılar!
GİRİŞ 24.10.2014 14:32 GÜNCELLEME 24.10.2014 14:32

nternet üzerinden 22 TL’ye alınabilen peluş oyuncak, ebola virüsünün mikroskobik görüntüsüne göre tasarlanmış. Oyuncağı 5 yıl önce piyasaya sürdüğünü söyleyen şirket, o zaman beklediği talebi görmemiş. Tüm dünyada ölümcül Ebola salgınıyla ilgili kaygıların hızla arttığı şu günlerde ise Ebola oyuncağına stok yetiştiremiyorlar. Şirketin operasyon müdürü Laura Sullivan, oyuncağın çocuklar için eğitici olduğunu ve ailelerin çocuklarıyla bu virüs hakkında konuşmalarını kolaylaştıracağını söylüyor.

Ebola’nın pazarlama dünyasıyla imtihanı bununla da bitmiyor. BrandsOnSale isimli internet sitesinde geçen sene Breaking Bad kostümü diye piyasaya sürülen kıyafetler, bu sene Cadılar Bayramı için ‘Ebola kostümü’ ismiyle piyasaya sürüldü. Fiyatı 180 TL olan kostüme gaz maskesi, yüz kalkanı, güvenlik gözlüğü ve mavi lateks eldivenler de dahil. 
İnsanların bu virüs yüzünden hayatlarını kaybettiği gerçeğine dikkat çekmek isteyen medya kuruluşları, Ebola kostümünü yılın en kötü Cadılar Bayramı kostümü seçse de, üretici firma kostümün bu yılın en popüler kostümü olacağı konusunda ısrarlı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...