Kamikaze İHA test edildi

İran hedefe dalış yaparak kendini imha eden kamikaze İHA'yı test etti.

Kamikaze İHA test edildi
Kamikaze İHA test edildi
GİRİŞ 26.12.2014 12:38 GÜNCELLEME 26.12.2014 17:29
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

İran Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Ahmed Rıza Purdestan, dün başlayan tatbikatta, "hedefe dalış yaparak kendini imha eden" insansız hava aracının (İHA) denendiğini belirtti.

NOKTA ATIŞI YAPIYOR
İran resmi ajansı İRNA'nın haberine göre, basına yaptığı açıklamada Purdestan, dün başlayan ve bir hafta devam edecek askeri tatbikat kapsamında "Raad" (gök gürültüsü) adlı İHA'yı test edildiğini, söz konusu İHA'nın 250 kilometre menzile sahip olduğunu ve hedefe nokta atışı yapabildiğini ifade etti.

HEDEFLERE DALIŞ YAPIYOR
Purdestan, Raad adlı İHA'yı "hareketli bomba" olarak niteleyerek, kara ve hava hedeflerine karşı geliştirildiğini ve tespit ettiği düşmanının üzerine "hedefe dalış yaparak kendini imha ettiğini" söyledi.

İran ordusu, dün, Devrim Muhafızları'nın da katılımıyla dünya petrolünün stratejik geçiş noktalarından Hürmüz Boğazı ve çevresinde "Muhammed Resulullah" adlı geniş kapsamlı askeri tatbikata başlamıştı

KAMİKAZE İHA BÖYLE BİR ŞEY

YORUMLAR 26
  • safa 9 yıl önce Şikayet Et
    saçma sapan bir icat amerika ışık hızını geçebilen savaş uçağı üretsin bunlar saatte 20 km hızla giden patlayan oyuncak bunu işid kuş lastiğiğle indirir
    Cevapla
  • EBUBEKİR 9 yıl önce Şikayet Et
    mazlumarın ümidi iran yine sahnede, yine kafirleri titretiyor...Allahuekber islamındır zafer.... müslüman devletler iran islam cumhuriyetini örnek almalı bence...abd ve avrupanın bunca amborgosuna rağmen, bu başarıları elde eden irana helal olsun. iran bu iha'ları filistinlilerede ulaştırmıştır kesin... VAY İSRAİLİN HALİNE.
    Cevapla
  • okan 8 yıl önce Şikayet Et
    Hangi mazluma destek olmuş hangi kafirle savaşmış bu iran Tarihinde öyle bişey yok. ezik :)
    Cevapla
  • şeyh şamil 9 yıl önce Şikayet Et
    İşte iran işte teknoloji ,işte allahın gücüne dayanan oeygamberini örnek alan, ve ya muhammed resulallah tatbikatıyla kafirlere şiddetli bir tokat vuruyor ve kinlerinden geberiyorlar, müslümanlar ise sevinçlerinden yerlerinde duramıyorlar. Allah İslami irana yardım etsin, zaferlerini daim eylesin...şii yada sünni müslüman müslümandır.fitne ortamı yaratmaya gerek yok.iranın gücüde islamın gücüdür, ırakın gücüde, türkiyenin gücüde islamın gücüdür. buna sevinmek gerek , bayram etmek gerek.
    Cevapla
  • Savas 9 yıl önce Şikayet Et
    persler arablar yahudiler hepsi ayni dunyanin basina dertden sefaletten baska birsey getirmediler .. kendi isimize bakmamiz lazim ! onumuzde daha gecilecek yuzlerce devlet var !
    Cevapla
  • Hayy 9 yıl önce Şikayet Et
    Haha bu iranlılar hakikaten komik insanlar ya. Abd yapımı savaş oyunlarını fazla oynamaktan kaynaklanıyor sanırım. ABD'nin 1996'da yaptığı Javelin anti tank füzelerine benziyor. At unut füze yapmalılar. Böyle şeyler karın doyurmaz. Kamera ve bomba monte edilmiş radyo kontrollü uçakla bu iş olmaz. Adam tek jammer kullanır kör olursun. Kafana 2 tane de havanı yapıştırır. Öldüğünü bile anlamazsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu