Merkel'den Yunanistan yorumu

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Yunanistan'ın kendilerine nasıl bir plan sunacağını bekleyeceklerini söyledi.

Merkel'den Yunanistan yorumu
Merkel'den Yunanistan yorumu
GİRİŞ 31.01.2015 20:09 GÜNCELLEME 31.01.2015 20:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Merkel, Hamburger Abendblatt gazetesine yaptığı açıklamada, Avrupa'nın, Yunanistan ve ekonomik krizde olan diğer ülkelerle reform ve tasarruf çabaları gösterdikleri sürece dayanışma içinde olmayı sürdüreceğini belirtti.

"Biz, Almanya ve Avrupalı partnerler, yeni Yunan hükümetinin nasıl bir taslakla geleceğini bekleyeceğiz" ifadesine yer veren Merkel, Yunanistan'ın borçlarının silinip silinmeyeceği yönündeki bir soruya karşılık da özel kredi kuruluşlarının daha önce alacaklarından gönüllü bir şekilde feragat ettiklerini, bazı bankaların da borçların bir kısmını sildiğini hatırlattı.

Merkel, "Bundan başka borçlarının silinmesi söz konusu değil" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 7
  • güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın ve ülkesi bizi hep arkadan vurdu,bu haçlı kefereler birbirini öper,bize gelince,her pisliği yapar.bunları dostluğuna güvenilmez,AB girecene özal gibi,TÜRK birliğini kuralım.
    Cevapla
  • osmanoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    iki bin kişinin naralarını kimse duyamaz fakat mehter geldiğinde bunlar 50km öteden sesini duyup belgrad ormanlarına doğru kaçarlar.Reziller borçlarını ödeyemeyince bahaneler uydurup sağa sola saldırıyorlar.. O kadar cahillerki onları o bataklıktan çıkaracak tek kapıyı (TÜRKIYE)da kendi suratlarına çarpıyorlar.Haberleri yok.
    Cevapla
  • Asım 9 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kadın yaşlandın be.
    Cevapla
  • görüş 9 yıl önce Şikayet Et
    yunanistanı amerika avrupaya karşı maşa olarak kullanıyor ve kullanacak başındakinide abd getirdi.aynı şekilde ukraynayı rusyaya karşı kullanıp mendil gibi attı.amma aynı senaryoyu parelelciler ile türkiyeye yapmak istedi azkalsın başarıyordu allah korudu vesselam...
    Cevapla
  • Kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi hayranligi merkelin anasindan geliyor... Yahudi sadece bir yahudi anneden dogan olabilir.. Merkelin annesi yahudi!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz