IŞİD Japon gazeteciyi infaz etti!

Terör örgütü IŞİD'in alıkoyduğu ikinci Japon rehine Kenji Goto'nun öldürüldüğü ileri sürülen ses kaydı yayınlandı.

IŞİD Japon gazeteciyi infaz etti!
IŞİD Japon gazeteciyi infaz etti!
GİRİŞ 01.02.2015 00:22 GÜNCELLEME 01.02.2015 00:41
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Terör örgütü IŞİD'in alıkoyduğu ikinci Japon rehine Kenji Goto'nun öldürüldüğünü gösterdiği iddia edilen görüntü kaydı yayınlandı.

IŞİD'in internette yayımladığı videoda, elinde bıçak bulunan maskeli bir militan, turuncu kıyafetler giydirilmiş Japon rehine Goto ile görülüyor. Görüntülerde, Japon hükümeti ve Başbakan Şinzo Abe'yi tehdit eden IŞİD militanının sözlerinin ardından başı kesilmiş bir ceset fotoğrafı yer alıyor.

IŞİD, 20 Ocak'ta internet üzerinden, Haruna Yukava ve Kenji Goto adlı iki Japon rehinenin görüntüsünü yayımlayarak, rehinelerin hayatlarına karşılık Japon hükümetinden 72 saat içinde fidye olarak 200 milyon dolar istemişti. İstekleri yerine getirilmeyen örgüt, Yukava'nın öldürüldüğünü duyurmuş, daha sonra, 2005'te Amman'da 57 kişinin öldüğü "Kara Çarşamba" saldırılarına katılan Irak uyruklu Sacide er-Rışavi'nin 24 saat içinde serbest bırakılmaması halinde Goto ve Ürdünlü pilot Muaz el- Kesasibe'nin de öldürüleceğini açıklamıştı.

YORUMLAR 22
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    onların elinden ancak gazeteci öldürmek gelir. onuda bulamazlarsa içlerinden birini seçip kendilerine reklam yaparlar. reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı
    Cevapla
  • napsitli 9 yıl önce Şikayet Et
    zavalli adamin hic aklina gelirmiydi ,japonyadan kalk irakin cölünde mossad ajani tarafindan öldürülmek
    Cevapla
  • manos osman 9 yıl önce Şikayet Et
    bu işit nereden çıktı adiler koyun keser gibi adam kesiyorlar hani süper güç amarika neredesin bir çıkarmada ha yapta ekonomin sıfıra düşsün yoksa japonlar gelecek o işi yapacaklarrrr
    Cevapla
  • musab 9 yıl önce Şikayet Et
    islam devleti o kadar uyardı. şartlar yerine getirmiyorsalar infaz ederler tabi müslümanların canı ucuz değil. bir bacıyı bırakmayanları suçlasınlar. türkiyenin o kadar esiri vardı güzelce teslim edildi.. ama ürdün diğer devletler vatandaşına önem vermiyor.
    Cevapla
  • salih yıldız 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar lanetlik bunlar islamı karıştırmayın çunku islam deyiler
    Cevapla
  • sultan 9 yıl önce Şikayet Et
    allah islahetsin yada hepsini canınını alsın bizi rezil ettiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi