8 Survivor yarışmacısı ölüme böyle uçtu

Arjantin'de iki helikopterin çarpışması sonucu hayatını kaybeden 8 yarışmacısının helikoptere biniş anlarının görüntüleri ortaya çıktı.

GİRİŞ 11.03.2015 09:38 GÜNCELLEME 11.03.2015 16:11
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Arjantin basını, olimpiyat şampiyonu yüzücü Camille Muffat, boks şampiyonu Alexis Vastine ve kayıkçı Florence Arthaud'un da aralarında bulunduğu 8 Survivor yarışmacısının kaza yapan helikoptere biniş anı ile içindeki görüntülerini yayınladı.Yapımcı şirket fotografçısı Angel Flores'in çektiği fotoğraflarda gözleri bağlı olarak helikoptere binen yarışmacıların oldukça neşeli oldukları görülüyor.

Öte yandan, Fransız olimpiyat şampiyonu yüzücü Alain Bernard mucize eseri hayatta kaldığı ortaya çıktı.

Çekim için bindiği helikopter aşırı yükten dolayı havalanamayınca pilotun "içinizden biri insin" teklifini centilmence kabul eden Bernard, 10 kişinin canına mal olan kazadan kıl payı kurtulmuş.



Hala yaşadığı olayın şokunda olan Pekin 2008 şampiyonu sporcu, Twitter üzerinden, "Bu yas anında tüm düşüncelerim bu trajik kaza kurbanlarının aileleri ve yakılarıyla birlikte. Hayat fazlasıyla adaletsiz" mesajı yayınlandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • Serkan 9 yıl önce Şikayet Et
    Asıl survivor şimdi başladı toprağın altında
    Cevapla
  • Bir yorum. 9 yıl önce Şikayet Et
    Gözü kapalı gittiler...
    Cevapla
  • bydanyal 9 yıl önce Şikayet Et
    mrb ensonhaberdeki çarpışma görüntüsünde dikkatimi çeken önemli birşey var helikopter uçarken ağacın dallarına pervaneyi kaptırıyor. ve kontrolü kaybdip diğer helikoptere çarpıyor videoyu dikkatlice izleyin eğer o savrulanlar kuşdeğilse ağacın dallerı ve pervanenin parcaları olabilir havada ucuşuyor. bu ayrıntıyı lütfen inceleyin.
    Cevapla
  • yoksa 9 yıl önce Şikayet Et
    pilotların gözlerini de bağladılarmı
    Cevapla
  • ishak uzun 9 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen pilotlarda bu oyuna dahil edilip gözlerini kapatmışlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum