Dehşete düşüren anlar kamerada

Tunus'taki Bardo Müzesi'ne gerçekleştirilen baskından yeni görüntüler ortaya çıktı.

GİRİŞ 27.03.2015 11:46 GÜNCELLEME 27.03.2015 12:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tunus’ta bulunan Bardo Müzesi’ne gerçekleştirilen saldırı amatör kamera tarafından an be an kaydedildi. Tunus’ta bulunan Bardo Müzesi’ne silahlı saldırganlar tarafından 18 Mart’ta gerçekleştirilen baskının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Müzeyi ziyaret eden bir turist tarafından kaydedilen görüntülerde, bir rehberin müzeyi gezen bir grup turiste bilgiler verdiği sırada silah seslerinin geldiği duyuluyor. Silah seslerinden korktukları anlaşılan turistlerin farklı noktalardan müzeyi terk etmeye çalıştıkları görülüyor. 18 Mart’ta gerçekleşen ve IŞİD tarafından üstlenilen saldırıda en az 20 kişi hayatını kaybetmiş, 40 kişi de yaralanmıştı.

YORUMLAR 2
  • Defne Kahraman 9 yıl önce Şikayet Et
    Masum insanların öldürülmesinin ne kadar büyük bir suç olduğunu, Allah Kuran’ı Kerim’de şöyle buyuruyor: İşte bu yüzdendir ki İsrailoğulları'na şöyle yazmıştık: Kim, bir cana veya yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya karşılık olmaksızın (haksız yere) bir cana kıyarsa bütün insanları öldürmüş gibi olur. Her kim bir canı kurtarırsa bütün insanları kurtarmış gibi olur. Peygamberlerimiz onlara apaçık deliller getirdiler; ama bundan sonra da onlardan çoğu yine yeryüzünde aşırı gitmektedirler.
    Cevapla
  • Defne Kahraman 9 yıl önce Şikayet Et
    Her taşın altından IŞİD çıkıyor. Masum insanları bu şekilde kurşuna dizmek ve sonra bunu İslam’danmış gibi göstermek en büyük suçtur. Bu insanlar ne IŞİD’e karşı savaşıyordu ne de IŞİD’le bir alıp veremedikleri vardı. İslam masum insanların öldürülesini yasaklamıştır. Kuran kendilerine karşı savaşmayan insanlarla savaşılmaması gerektiğini emreder.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi