Türkiye düşmanlığı için bunu da yaptı

Ermeni asıllı ABD'li Kim Kardashian, Ermenistan gezisinden öğrendiklerini ve Türkiye'ye nasihatlerini Time dergisi için kalema aldı.

Türkiye düşmanlığı için bunu da yaptı
Türkiye düşmanlığı için bunu da yaptı
GİRİŞ 28.04.2015 00:11 GÜNCELLEME 28.04.2015 06:06
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Ermeni asıllı ABD'li şov yıldızı Kim Kardashian, Time dergisi için 1915 olaylarını konu alan bir makale kaleme aldı. Atalarının 1914'te, katliamlardan sadece bir yıl önce Ermenistan'dan Los Angeles'a göç ettiğini kaydeden Kim Kardashian, "Eğer onlar kaçmasalardı burada olmazdık" diye yazdı.

Kim Kardashian West imzası ile çıkan yazı, Obama'yı da yumuşak üslubu nedeniyle eleştiriyor...

ANKARA'YA ÇAĞRI YAPTI

''Bir soykırımı hatırlamanın amacının, bir daha yaşanmamasını sağlamak olduğunu'' belirten Kardashian, "Bir buçuk milyon kişi katledildi ve bir ülke bu durum hiç yaşanmamış gibi davranıyor. Bunun doğru olduğunu düşünmüyorum" dedi.

ABD Başkanı Barack Obama'nın bu yılki 24 Nisan açıklamasında 'soykırım' kelimesini kullanmamasından hayal kırıklığı duyduğunu kaydeden Kardashian, "Türkiye'nin soykırımı kabul etmesinin zamanı geldi. Bu şu anda oradaki insanların suçu değil, 100 yıl önce yaşandı. Türkler bu durumu kabullenirse herkesin hayatına devam edebileceğine inanıyorum. Geçmişle yüzleşmemek saygısızlık" diye devam etti.

YORUMLAR 23
  • herkese 8 yıl önce Şikayet Et
    YAVV TARİH KİTABINI GÖRSE BOMBA DİYE KARAKOLA GÖTÜRÜR birde ortaya çıkmış tarihi makale yazıyor ! ! işte ŞİZOFREN MİLLET olmak böyle birşey ! ! ermenilerin hepsi ŞİZOFRENLEŞTİRİLMİŞ ! !
    Cevapla
  • sancar 8 yıl önce Şikayet Et
    yapmadığımız bir şeyi niye kabul edelim,1,5 milyon ermeni doğuda yok..tehcire çıkan ermeni sayısı 500 bin kadar..hepside ölmüyor..kabulün ardından çok yüklü bir tazminat var,arkasında toprak talebi var..hep tek taraflı öğreniyor dünya..çok geç kaldık..yok saydık,önceden atağa geçmeliydik..işimiz zor şimdi..
    Cevapla
  • ferhat 8 yıl önce Şikayet Et
    Önce siz aç karnınızı doyurun.Sizin ne mal olduğunuzu tüm dünya biliyor ama din kardeşliği sebebiyle bilmemezlikten geliyor.Bu işler senin işin değil sen ne iş yapıyorsan onu yap.Haddini bil.
    Cevapla
  • ayşe 8 yıl önce Şikayet Et
    hanım sen kendine bir iyilik yap tevhide gel hayat burda ....islamın sözcüsü ol. gerisi yalan
    Cevapla
  • mtokgöz 8 yıl önce Şikayet Et
    Tüm Dünyanın bilmesi gereken, DİASPORA'nın haksızlığını ispat edebildiğimiz halde böyle bir insanlık suçunu illa ki işlediğimiz çığırtkanlığı, olsa olsa bağcıyı dövmektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki