"ABD Hz. Mehdi'nin peşinde!"

İran eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, ABD'nin Hz. Mehdi'yi yakalamaya çalıştığını iddia etti.

"ABD Hz. Mehdi'nin peşinde!"
"ABD Hz. Mehdi'nin peşinde!"
GİRİŞ 24.06.2015 13:16 GÜNCELLEME 25.06.2015 11:48
Bu Habere 249 Yorum Yapılmış

İran'da yayımlanan Şark gazetesinin haberine göre, Ahmedinejad,  Ramazan ayı dolayısıyla ülkenin çeşitli noktalarından gelen din adamları ve öğrencileri ile buluştu.
 
Hz. Mehdi konusunda iddialı ifadeler kullanan Ahmedinejad, ABD'nin kendi asırlık imparatorluğunu çökertecek esas tehlikenin Hz. Mehdi olduğunu bildiğini ve bunun için Mehdi hakkında geniş çaplı araştırma yürüttüğünü öne sürdü.
 
Ahmedinejad, Kendilerine göre Hz. Mehdi ile irtibatta olabilecek herkesle iletişime geçiyorlar. Onlarla buluşup bilgilerinden faydalanıyorlar. Dini üniversitelerimizde Hz. Mehdi  konusunda yapılan araştırmaların binlerce katı ABD üniversitelerinde yapılıyor. Onlar, bizim Hz. Mehdi'nin peşinde olduğumuzdan daha ziyade onun peşindeler iddiasında bulundu.
 
ABD devletini Şeytanın devleti olarak tanımlayan Ahmedinejad, ABD devletinin Allah ve Hz. Mehdi'ye ulaşmayı engellemek için şeytan tarafından kurulduğunu öne sürdü.
 
ABD'nin Hz. Mehdi'yi yakalamaya çalıştığını iddia eden Ahmedinejad,  Şeytanın devleti Hz. Mehdi gelirse işinin bittiğinin farkındadır diye konuştu.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 249
  • muhammmed mehdi 8 yıl önce Şikayet Et
    “Aya oğlum! Türkler cuş ettiklerinde Mehdi-i Adil’e muntazır ol.” Yani: “Türkler coştuğunda, içten kaynadığında, karıştığında Mehdi’nin zuhuruna hazır ol. Oğuz bey ilmi olarak soruyorum münakaşa amacıyla değil ben bu sözden ne anladığınızı bunu nasıl yorumladığımızın merak ediyorum bana açıklarmısınız Sabahtan beri tartıştığımız hadisle aynı şeyi açıklıyor kardeşim bu söz. Herkes sürekli "Mehdi ne zaman zuhur edecek, ne zaman çıkacak?" diye sorup duruyor değil mi? İşte bunun cevabını veriyor.
    Cevapla
  • muhammet yıldırım 8 yıl önce Şikayet Et
    sıkıntı yok
    Cevapla
  • davut midik 8 yıl önce Şikayet Et
    gercek mehdi karsina ciksa tanirmisin onu
    Cevapla
  • SEYİT 8 yıl önce Şikayet Et
    Hz Mehdi yaşıyor şuan hasta ALLAHIN ONU IYILESTIRECEGI GÜNÜ BEKLIYOR.. ALLAH DILEMEZSE TAŞ BILE YERINDEN OYNAMAZ , HADİ BULSUN AMERIKA ..
    Cevapla
  • hz mehdi 8 yıl önce Şikayet Et
    evet ben suan yasıyorum ve hastayım
    Cevapla
  • Özcan47 8 yıl önce Şikayet Et
    Ahmedinecad ABD, Mehdi'yi arıyor demiş, Yav he he, Ahmedinecad'ın Mehdi'sini(!) İran belki, Esad'ın sarayında saklıyordur!
    Cevapla
  • aboov 8 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler yorumunuz şahane.bir hafta gülebilirim:D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?