Rus uçaklarından tehlikeli hareket

Baltık Denizi'nde Rus savaş uçakları ABD destroyerine alçak uçuş yaptı. Ayrıca Rus uçakları tüm uyarıları yanıtsız bıraktı.

Rus uçaklarından tehlikeli hareket
Rus uçaklarından tehlikeli hareket
GİRİŞ 13.04.2016 20:32 GÜNCELLEME 14.04.2016 20:52
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Amerikan yetkilileri, Baltık Denizi'nde bulunan Amerikan Deniz Kuvvetleri'ne ait bir destroyerinin üzerinde Rus SU-24 savaş uçakları tarafından alçak uçuş gerçekleştirildi. Yetkililer, uçakların silahsız olduğunun teyit edilmesine karşılık Amerikan USS Donald Cook mürettebatı tarafından radyo frekansına üzerinden yapılan tüm uyarılara yanıt vermediğini ileri sürdü.

Adını açıklamak istemeyen ve detayları paylaşma yetkisi olmadığını söyleyen Amerikalı savunma bakanlığı yetkilisi, USS Donald Cook komutanının Rusya'nın gerçekleştirdiği bu aksiyonu, tehlikeli ve amatörce olarak nitelendirdiğini belirtti. Ayrıca yapılanın 1970 anlaşmalarına aykırılık teşkil ettiği de ifade edildi. Yetkililer, Cook destroyerinin Rus toprakları olan Kaliningrad'ın 70 mil (112 kilometre) açıklarında seyrettiğini bildiriyor. 

YORUMLAR 26
  • İLHAN ASLAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsi Danışıklı Dövüşüklü. İnanmayın birbirlerine it dalaşı yaptıklarına. Bütün bu soysuzlar İslam düşmanlı için bir aradalar. Bu videoda olası Dinler arası savaş için Tatbikat yapıyorlar ve birbirlerinin radar sistemlerini deniyorlar. İİT (İslam İşbirliği Teşkilatı)'nın acilen kurulup Hem askeri hemde Ekonomi olarak Kendine muhasır bir sistem içinde güçlenmeli. İslam birliğinin Kendi askeri Teknolojisini geliştirip üretmeli. İslam birliğinin Kendi Ekonomi Sistemini geliştirip Büyütmeli. Üzülerek söylüyorum çok geç kalınmış adımlar daha yeni yeni atılmaya başladı.
    Cevapla
  • A.Ressam 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu komşu kocan mı öldü.. Ağlıyorsun
    Cevapla
  • adem 8 yıl önce Şikayet Et
    bi türkiye kadar olamıyorlar.
    Cevapla
  • tosun 8 yıl önce Şikayet Et
    amerıka mazluma vurur vur rusyayada görelım
    Cevapla
  • nedim 8 yıl önce Şikayet Et
    it iti ısırmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'