Azerbaycan: Her an saldırıya geçebiliriz!

Azerbaycan, Ermenistan'ın Karabağ ve etrafındaki illeri işgal altında tutmaya devam ettiği sürece, saldırıya geçebileceği uyarısında bulundu

Azerbaycan: Her an saldırıya geçebiliriz!
Azerbaycan: Her an saldırıya geçebiliriz!
GİRİŞ 06.05.2016 14:19 GÜNCELLEME 06.05.2016 14:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan basınında yer alan, Dağlık Karabağ'ın sembol kenti Şuşa'nın 24. işgal yıl dönümü olan 8 Mayıs'ta Azerbaycan ordusunun saldırı başlatacağına yönelik iddialar hakkında açıklama yayımladı.

Açıklamada, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) işgalin sonlandırılmasına ilişkin kararlarını Ermenistan'ın hiçe saydığı hatırlatılarak, şunlar kaydedildi:

"BMGK kararlarına uyulmaması halinde saldırının gerçekleşmesi gerekli ve kaçınılmazdır. Ermeniler, her gün, her saat Azerbaycan ordusunun topraklarının işgalden kurtarılması için atacağı adımları beklemelidir. Azerbaycan ordusu, topraklarını düşmandan kurtarmaya kadirdir ve tam hazırdır. Ermenistan askerleri her gün telaş ve korku içerisinde yaşamak istemiyorlarsa, Azerbaycan topraklarını terk etmeli ve işgale son vermelidir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • hollanda 7 yıl önce Şikayet Et
    azeri yetkili hergun korkarak yasamak istemiyorsalar bizi dinlesinler diyor ne saniyorsun bu bir mafya catismasmi saniyor kimsenin korktugu falan yok azdan az coktan cok gider boyle papuca kimse yol vermez.
    Cevapla
  • Azeri 7 yıl önce Şikayet Et
    Asala ağzıyla konuşma,Azerbaycan ordusunu tanımıyorsun.Bit kadar Ermenistan'ı bir lokmada yutar da Ermenistan'ın arkasına geçenlerin sayısı belli değil
    Cevapla
  • demir ersoy 7 yıl önce Şikayet Et
    BM kararları sadece müslüman ülkeler için geçerlidir hırıstiyan ve yahudilere hiçbir müeyyede işlemez
    Cevapla
  • yalnız 7 yıl önce Şikayet Et
    önce rusyanın güdümünden kurtulun, ülkenizdeki rusları azaltın. gerisi gelir.
    Cevapla
  • Seddülbahir 7 yıl önce Şikayet Et
    Dualarımız ve desteklerimiz her zaman Azerbaycan ordumuzladır Allah her daim zafere ulaştırsın vatan topraklarını kurtarsın,İnşallah.
    Cevapla
  • emin 7 yıl önce Şikayet Et
    Bekleyin, atomu yapak, dalın, ve hepsini alın!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?