Merkel: Anlaşma konusunda endişeli değilim

Almanya Başbakanı Angela Merkel, AB ile Türkiye arasında varılan geri kabul anlaşması konusunda endişeli olmadığını söyledi.

Merkel: Anlaşma konusunda endişeli değilim
Merkel: Anlaşma konusunda endişeli değilim
GİRİŞ 25.05.2016 16:29 GÜNCELLEME 25.05.2016 16:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün vize muafiyeti konusunda rest çekmesinin ardından Berlin'de bakanlar kurulu toplantısı sonrasında konuşan Merkel, Türkiye ile AB arasında varılan sığınmacı anlaşması konusunda endişesi olmadığını belirterek, Türkiye'ye vize muafiyeti yolunda anlaşmazlık bulunan konular için zamana ihtiyaç olduğunu belirti.
 
Anlaşmanın geleceği konusunda "Endişeli değilim, sadece biraz daha zamana ihtiyacımız var" ifadelerini kullanan Merkel, kendilerinin yapılan anlaşmalara bağlı kalacaklarını vurguladı.

YORUMLAR 10
  • tarafsız 7 yıl önce Şikayet Et
    vizeler kalkmayınca. geri kabul anlasması buna karsılık meclısten gecmeyınce işte o zaman endişelenmeye baslayacaksın merkel'cim :)
    Cevapla
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    Merkelde Reis gibi isi biliyor
    Cevapla
  • Şeref 7 yıl önce Şikayet Et
    Serbest dolaşım yoksa açarız kapıları: İSTEYEN SURİYELİLER ve sizin istediğiniz pkk'lılar geçip gitsinler. kalmak isteyen Suriyeliler kardeşimizdir misafirimizdir. Gerisini siz düşünün. Hatta Reis yolsular için 1 milyar dolar ödenek ayırsın. yolda lazım olur kardeşimiz Suriyelilere. Pkk'lıları ise dolduralım uçaklara gönderelim en çok destek veren avrupa devletlerine.
    Cevapla
  • almanya 7 yıl önce Şikayet Et
    turkiye siyaseti iyi uygulamiyor nasil olsa multeci akini durdu zamana ihtiyaci olan ab,ulkeleri cok siki tedbirleri aldilar acikcasi tipgi gumruk birligi anlasmasi gibi turkiyeyi yine oyuna getirdiler tukiye hic zaman kaybetmeden butun sinirlarini acmali multeci akisini batiya hizlandirmali hicbir uygulamayi tam almadikca hicbir anlasmayi kabul etmemeli
    Cevapla
  • tabi 7 yıl önce Şikayet Et
    tabi sınırlar örülsün, göç veya savaş yavaşlasın veya dursun, siz istediğiniz zamana kavuşun, sonra da anlaşma şartları uygun değil deyip kıvırın. her zamanki haliniz, yeni değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok