ABD'den Rusya'ya şok tehdit! Cümleye dikkat!

Son haftalarda Türkiye ile yakınlaşma sinyalleri veren Rusya'ya ABD'den satır arasında inanılmaz bir tehdit geldi.

ABD'den Rusya'ya şok tehdit! Cümleye dikkat!
ABD'den Rusya'ya şok tehdit! Cümleye dikkat!
GİRİŞ 16.06.2016 00:51 GÜNCELLEME 16.06.2016 09:54
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

HABER7-DETAY HABER

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby düzenlediği günlük basın toplantısında Rusya'ya cümle arasında inanılmaz bir tehditte bulundu.

Kirby, Rusya'nın Esed üzerindeki etkisini olumlu anlamda kullanması gerektiğini, aksi halde Suriye'deki savaşın daha uzun süreceğini ve bunun da mülteci sorununu daha da büyüteceğini söyledi. 

DİKKAT ÇEKEN CÜMLE

“Bunu gizlemiyoruz. Daha önce bunu konuştuk. Rusya olumlu bir şekilde Esed üzerindeki etkisini kullanmazsa bunun kendileri ve bölge için sonuçları olacaktır" diyen Kirby'nin açıklamasının satır arasında bir cümle dikkat çekti.

Savaşın devam etmesi halinde daha çok teröristin geleceğini belirten Kirby, "Rusya da muhtemel terör unsurlarının ilgisini çekebilir" ifadesini kullandı.

DAEŞ, PKK, PYD gibi terör örgütleriyle içli dışlı olduğu bilinen ABD'den böyle bir açıklamanın gelmesi, Rusya'da da intihar saldırılarının (özellikle metrolarda) olma ihtimalini akıllara getirdi.

HEDEF TÜRKİYE-RUSYA YAKINLAŞMASI MI?

Kirby'nin terör tehdidinin, Türkiye ile Rusya arasında son haftalarda başlayan yakınlaşmanın iki gündür hız kazanmasının ardından gelmesi akıllarda soru işaretleri bıraktı.

KAYNAK: HABER7, AA
YORUMLAR 83
  • Adnan 7 yıl önce Şikayet Et
    Amerika Türkiye ve Rusya üzerine iyi oyun oynuyor.amacı Kürt devleti kurup istediği gibi bölgeye hakim olmak ve bu toprakları sömürmektir.türkiyete oyun oynayıp deaşı Amerika kurmuştur. Türkiye'ye oyuna getirdi suriye ile Aramızı bozdu bu hale geldi.şimdşde Pyd ile işbirlik kurdu esasen bununda Arkasın yahudi zenginleri var 2 $petrolu Aldılar 100$ Çin'e sattılar.amaçları Petrol olan Müslüman halka Rabbim Bunkarın oyunlarını al aşağı etsin
    Cevapla
  • zek 7 yıl önce Şikayet Et
    En aptal insan bile terör olaylarının arkasında İsrail lobisinin yönlendirdiği ABD nin olduğunu anlamıştır.Adam daha ne desin açık açık demiş....Orlando da ne olmuştu
    Cevapla
  • 16spor 7 yıl önce Şikayet Et
    kirpi diyor ki ülkelerde patlayan bütün bombaların sahibisi biziz ,gerekirse sendede patlatırız,lakin biri çıkıyor bir gecede 50 abd liyi öldürüyor ,fakat bu bir terör saldırısıdır bile diyemiyorlar öyle ki öldüren afganı bile eş cinsel yapabiliyorlar haberlerinde çünkü abd ve o çok nazik halkı bir terör korkusu yaşamak istemiyor ,fakat ya yaşarsa...
    Cevapla
  • cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    rusyanın türkiyeye düşman olması abd nin işine geliyor, türkiyenin önünü kesmek için
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Burada Amarika Terörist devleti olduğunu açık açık beyan ediyor. Uluslar arası hukukçuları bu devlet hakkında suç duyurusunda bulunmaya davet ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası