Dünya AHL'deki saldırıyı böyle duyurdu

Türkiye, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki patlamalarla sarsılırken, dünya medyası saldırıyı 'son dakika' olarak duyurdu.

Dünya AHL'deki saldırıyı böyle duyurdu
Dünya AHL'deki saldırıyı böyle duyurdu
GİRİŞ 29.06.2016 02:23 GÜNCELLEME 29.06.2016 04:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Reuters haber ajansı, “İstanbul’un ana havalimanında patlamalar yaşandı” ifadesiyle geçti. İngiliz haber ajansı, polisin havalimanı girişinde şüphelilere ateş açtığını yazdı.

Associated Press’in haberinde, “çok sayıda yaralı olduğu” bilgisi verildi.

İngiliz yayın kuruluşu BBC, “Türkiye’de karışıklık: İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen saldırıda en az 10 kişi öldü” başlığıyla duyurdu. Haberde, iki intihar bombacısının kendilerini patlattığı bilgisi yer aldı.

CNN International ise Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın açıklamalarını öne çıkararak, 10 kişinin hayatını kaybettiği bilgisini verdi.

CNN, “biri dış hatlar terminalinin dışındaki kaldırımda, diğeri havalimanının girişindeki güvenlik kapısında olmak üzere iki bombanın patladığını” yazdı.

NBC muhabiri: İntihar bombacısı yakalanınca kendini patlattı

Avustralya merkezli Sydney Herald Tribune gazetesi ise internet sitesinde verdiği haberde, patlama yerinden görüntüleri kullandı.

New York Times da Türk medyasını kaynak olarak gösterdiği haberinde iki canlı bombanın Atatürk Havalimanı'nda intihar saldırısını gerçekleştirdiğini aktardı.

Amerikan Washington Post gazetesi İstanbul Valisi Vasip Şahin'in açıklamalarına yer vererek kanlı saldırıda 28 kişinin hayatını kaybettiğini ve 60 kişinin de yaralandığını duyurdu. Gazete, havalimanının hava trafiğine kapandığını da açıkladı.

YORUMLAR 7
  • son osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    EYYY cehalet partisi ve onun destekçileri hani hükümet deaşi destekliyordu, gerçi sizler iftira ve garezden geri durmazsınız bunada bir kulp takarsınız.
    Cevapla
  • xxx 7 yıl önce Şikayet Et
    bakalım dunya basını patlamayı nasıl görmüş, her olayın ardından dünya basını nasıl gördü, size ne kardeşim onların ne gördükleri değil sizin nasıl gördüğünüz önemli.
    Cevapla
  • SİVEREKLİ ZAZALAR 7 yıl önce Şikayet Et
    Kahrolsun ingilizler abd israil avrupa tüm İslam ve Türkiye Düşmanları kahr ve helak olasınız inşallah
    Cevapla
  • gurbetçi 7 yıl önce Şikayet Et
    Kına yakın adiler göbek atın hadi istediginiz oldu yine
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    amerika nın işi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'