İstanbul'daki hain saldırıya Rusya'dan ilk tepki!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısı sonrası Rusya'dan teröre tepki ve Türkiye'ye başsağlığı mesajları geldi.

İstanbul'daki hain saldırıya Rusya'dan ilk tepki!
İstanbul'daki hain saldırıya Rusya'dan ilk tepki!
GİRİŞ 29.06.2016 08:26 GÜNCELLEME 29.06.2016 09:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Duması Uluslararası Komitesi Başkanı Aleksey Puşkov, Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen patlamalarda hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi. 

Puşkov, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Tüm dünyadaki terör saldırılarının kurbanları suçsuz insanlardır. Rusya'dan, İstanbul, Brüksel ve Paris'i anlıyoruz. Başımızı eğiyoruz. Başsağlığı diliyoruz. Unutmuyoruz."

“Terör, hiçbir amacı haklı çıkartamaz"

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadırov da Atatürk Havalimanında meydana gelen patlamaları organize eden teröristleri kınayarak olayda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi. 

Kadırov, Rus sosyal medya sitesi Vkontakte'deki resmi hesabından şu açıklamayı yaptı: "Teröristler kim olursa olsunlar, neleri yönetiyor olursa olsunlar, onların eylemlerini kınıyoruz. Dünyada terörle elde edilmeye çalışılan hiçbir amaç haklı çıkartılamaz. Sadece dünya toplulukları tarafından teröristlere karşı alınan sert önlemler ve ortak çabalar, insanlığın düşmanlarını frenleyebilir."

Olayda yaşamını yitirenlerin yakınlarına başsağlığı Kadırov, "Teröristlerin asıl amacı kan, toplu ölümler ve korkudur. Yaşamını yitirenlerin aileleri ve yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Rusya anarşist ruhlu insan yönetimini iyi yapıyor. Basina bela olan bu insanların öfkesini bbaşkbaşka alanlara yönlendiriyor. Bunu bizim de yapmamız lazım. Gezide de ayni yönetim olabilir di. Alevi vatandaşlar yine bu şekilde bir öfke hedefi yönetimi yapılmalı. DEAS mensupları yine aynı şekilde öfkesini baska alanlara yöneltilmeli. Öldürmek le olmaz. Bu ofke asıl hak ettiği batiya yöneltilmeli.
    Cevapla
  • Düştü Coban 7 yıl önce Şikayet Et
    Putin kadar bile olamayan Türkler ve basın mensupları var.
    Cevapla
  • mevlüt 7 yıl önce Şikayet Et
    yürü git ordan, sen önce suriye de akıttığın kanların hesabını ver.
    Cevapla
  • Muttaki 7 yıl önce Şikayet Et
    Ama canımız ciğerimiz PYD/YPG'dir o ayrı, diyorsunuz Putin efendi!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü