Yaralılar arasında bir Rus da var

Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıya basında geniş yer ayıran Rusya hastaneye taşınan yaralılar arasında bir Rus'un da bulunduğunu açıkladı.

Yaralılar arasında bir Rus da var
Yaralılar arasında bir Rus da var
GİRİŞ 29.06.2016 10:35 GÜNCELLEME 29.06.2016 10:35

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen saldırı Rus basınında da büyük yer buldu. Bir çok basın kuruluşu yaşanan olayları canlı olarak okuyucu ve izleyicisi ile paylaştı. Rossiyskaya Gazeta ise, yaralılar arasında bir Rus vatandaşı da olduğunu bildirdi.

Haber kaynağı hastaneye götürülen bir Rus vatandaşı olduğunu belirtilirken,Bahçelievler’de bir kliniğin bilgileri doğruladığını yazdı.

RIA NOVOSTI: İSTANBUL’DA SERİ PATLAMALAR

Rus resmi haber ajansı Ria Novisti "İstanbul’da seri patamalar" başlığı ile verdiği haberde yaşanan gelişmeleri anlık olarak okuyucularına aktardı.

Rusya Ankara Büyükelçiliği Basın Sözcüsü İgor Mityakov, Rus vatandaşlarının yaşanan patlamalarda zarar gördüğüne ilişkin bilginin kendilerine ulaşmadığını bildirdi.

İnterfax: İstanbul’daki havaalanı patlamasında ölenlerin sayısı 50 civarına yükseldi.

Haber ajansı daha önce İstanbul valisinin 28 ölü 60 yaralı olarak açıkladığı sayının değiştiğini ve hayatını kaybedenlerin sayısının 50 civarına yükseldiğini yazdı.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt