Skandal açıklama! Türkiye girerse biz çıkarız

Avusturya Başbakanı Christian Kern, Türkiye'nin AB'ye üyeliği durumunda, birlikten ayrılmak için referanduma gidilebileceğini açıkladı.

Skandal açıklama! Türkiye girerse biz çıkarız
Skandal açıklama! Türkiye girerse biz çıkarız
GİRİŞ 30.06.2016 16:00 GÜNCELLEME 30.06.2016 16:02
Bu Habere 214 Yorum Yapılmış

Avusturya Başbakanı Christian Kern, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyeliği durumunda, referanduma gidebileceklerini söyledi.

"ÖNCEKİ BAŞBAKAN BENİ BAĞLAMAZ"

Avusturya Devlet Televizyonu ORF'te yayınlanan ZIB2 programında konuşan Başbakan Kern, kendisinden önceki başbakanın AB'ye bakışının kendisini bağlamadığını kaydetti.

"TÜRKİYE ÜYE OLURSA REFERANDUMA GİDERİZ"

Türkiye'nin AB'ye üye olması durumunda Avusturya'nın AB'den ayrılması ya da kalması için referandum yapabileceklerini belirten Kern, bu konunun büyük bir boyut olduğunu ve oylama konusu olması gerektiğini söyledi.

"EKONOMİDE AĞIR SONUÇLAR ÇIKACAK"

Başbakan Kern, İngiltere'nin referandumla AB'den ayrılma kararı sonrasında yaptığı açıklamasında, "İngiltere'de alınan karar uzun süre ekonomide de ağır sonuçlar çıkaracak. Fakat bizim yapmamız gereken, İngiltere halkının karına saygı duymak ve bu karardan doğacak olumsuzlukları minimuma düşürmektir" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 214
  • Kilic 7 yıl önce Şikayet Et
    Birlik dagilacak bahane türkiye olacak. Bence girmek icin israr edelim. Islem hizlanmis olur
    Cevapla
  • Coskun 7 yıl önce Şikayet Et
    Zaten dağılcaksınız girmeye niyetimiz yok almaya gelecez
    Cevapla
  • Adranalin 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu korkularınız sizin ne kadar demokratiksiz aciz bizim de 200 yıldır yüklem deyken özne ye geçtiğimizin habercisidir . Önümüzdeki. Zaman dilimin de hayatın gerçek kaderini Sizlerin korkularınız bizlerin de inançlarımız ve hedeflerimizle belirleyecektir bu böyle biline.
    Cevapla
  • Muhittin 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha girmeden avrupalılar verayasin ediyorlar kaza kudret girsek viyanayi savunmadan teslim eder bunların bolesi :) sadece guluyoruz artik bu duruma çocukken bizde böle yapardik su bize gelirse ben oyuncaklarimi vermem diye koskoca ülkelerin liderleri 2 yasindaki oglumla zeka seviyeleri bir oldu yaziiikk
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın şu avrupayı.Biz kendimize yeteriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor