İsrail Cumhurbaşkanından Erdoğan'a taziye mektubu

İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gaziantep'teki terör saldırısı için taziye mektubu gönderdiği bildirildi.

İsrail Cumhurbaşkanından Erdoğan'a taziye mektubu
İsrail Cumhurbaşkanından Erdoğan'a taziye mektubu
GİRİŞ 22.08.2016 12:43 GÜNCELLEME 22.08.2016 12:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İsrail Cumhurbaşkanlığı Ofisi'nden yapılan yazılı açıklamada, İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'aGaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybedenler için gönderdiği  taziye mektubunda, "İsrail halkı da benimle birlikte siz ekselanslarına ve Türk halkına samimi başsağlığı dileklerini gönderiyor. Lütfen, hayatını kaybedenlerin acılı ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifa dileklerimizi iletin." ifadelerini kullandığı belirtildi.

Rivlin mektubunda devamla şu ifadelere yer verdi:

"Gaziantep'te düzenlenen bu barbarca saldırıda, bir düğün için toplanan birçok masum insanın hayatını kaybettiğini ve yaralandığını duyunca şok olduk ve derin bir üzüntü hissettik. Bu zor zamanlarda Türk halkının yanındayız. Bu olay, kendi hedeflerini gerçekleştirmek için masum insanları öldürmek isteyenlere karşı mücadelede birlik olmamızın hayati öneme sahip olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Halihazırda birçok hayata mal olan bu anlamsız yıkımı ve kanı durdurmak için elimizden gelen tüm yöntemlerle işbirliği yapmalıyız."

YORUMLAR 3
  • furkan 7 yıl önce Şikayet Et
    amaçları bir kaşık suda boğmak erdoğanı ama işte GÜCÜN ÜSTÜNDE BİR GÜÇ VAR
    Cevapla
  • ALİ 7 yıl önce Şikayet Et
    pis kafirler size kalsa erdoğanı parçalara bölmek istersiniz peyganberlerinizi bile kestiniz bütün zorluklar belelar sizin üzerinize olsun
    Cevapla
  • Fırat 23 7 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor