Esed yine sivilleri vurdu: 15 ölü

Suriye'de rejim güçlerinin Halep'in Bab Neyrab semtine yönelik hava saldırısında aynı aileden 9'u çocuk 15 kişi öldü.

Esed yine sivilleri vurdu: 15 ölü
Esed yine sivilleri vurdu: 15 ölü
GİRİŞ 25.08.2016 17:18 GÜNCELLEME 25.08.2016 17:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Suriye ordusuna ait bir helikopterin Halep'te muhaliflerin denetimindeki semtevaril bombasıyla düzenlediği saldırı sonucu aynı aileden 15 kişinin öldüğü, 18 kişinin yaralandığı bildirildi.

Halep'teki sivil savunma yetkililerinden Necib Ensari, AA muhabirine yaptığı açıklamada, orduya ait askeri helikopterin Halep'te muhaliflerin kontrolündeki Bab Neyrab semtine varil bombasıyla saldırdığını söyledi.

Ensari, yerleşim alanlarını hedef alan saldırıda aynı aileden 9'u çocuk, 15 kişinin hayatını kaybettiğini, 18 kişinin yaralandığını aktardı.

"HER GÜN ÇOCUKLARIMIZI ÖLDÜRÜYOR"

Saldırıda ölenler arasında bir günlük bebeğin de olduğunu belirten Ensari, "Esed her gün farklı kentlerde sivilleri öldürüyor, uluslararası kamuoyu da onu izliyor. Halep, rejim güçlerinin kara ve hava saldırıları nedeniyle harabeye dönmüş durumda. Şam yönetimine bağlı güçler her gün çocuklarımızı öldürüyor.'' diye konuştu.

Rejim güçlerinin hedef aldığı sokaktaki dört evin tamamının yıkıldığını dile getiren sivil savunma yetkilisi, ağır iş makineleri yardımıyla ölü ve yaralıları enkaz altından çıkartıklarını kaydetti.

YORUMLAR 2
  • SEN 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ESEDI VE ONUN ORDUSUNU HEPSINI GEBERTSIN AMIN amin
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Halep için acil bir şeyler yapmak lazım.Şu katil şam şeytanı'nın dizginlenmesi lazım ,Türkiye olarak Rusya ve İran nezdinde acilen girişimlerde bulunmamız lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?