Yabancı basın da takipte

TSK’nın Cerablus’ta düzenlediği operasyonu çok sayıda yerli ve yabancı basın mensubu Karkamış’ta takip ediyor.

Yabancı basın da takipte
Yabancı basın da takipte
GİRİŞ 26.08.2016 20:41 GÜNCELLEME 26.08.2016 20:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TSK’nın Cerablus’a yönelik düzenlediği Fırat Kalkanı operasyonunun üçüncü gününde sınır hattında askeri hareketlilik devam ederken, çok sayıda yerli ve yabancı basın mensubu da 50 dereceyi bulan sıcakta sınırdaki gelişmeleri takip ediyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de basın mensuplarının yiyecek ve içecek ihtiyaçlarının yanı sıra diğer kişisel ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda Karkamış’ta operasyonun ilk gününden beri çalışma yürütüyor.

Zor şartlar altında çalıştığını belirten bir basın mensubu, “Karkamış’ta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üstünde seyrediyor. Bizim için gelişmeleri takip etmek çok zor olsa da Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle gelişmeleri kolayca takip edebiliyoruz” dedi.

Bir diğer basın mensubu ise “Hava çok sıcak tabi ki gelişmeler de çok önemli, sınırdaki hareketliliği buradan takip ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız burada basın mensuplarının işlerinin kolay yürümesi için yiyecek içecek gibi kişisel ihtiyaçlarını karşılıyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • murtaza 7 yıl önce Şikayet Et
    yabancı basına izin verilmesin
    Cevapla
  • 44malatya44 7 yıl önce Şikayet Et
    yabancı basın mensuplarına zıkkımın kökünü versinler pis herifker besle kargayı oysun gözünü yarın iftira kampanyasına başlarlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'