Ahmedinejad'a izin çıkmadı!

Ayetullah Ali Hamaney gelecek yıl yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerine eski Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ın girmesine izin vermedi.

Ahmedinejad'a izin çıkmadı!
Ahmedinejad'a izin çıkmadı!
GİRİŞ 26.09.2016 13:58 GÜNCELLEME 26.09.2016 14:04
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Ayetullah Hamaney ile Ahmedinejad arasında seçim gerginliği yaşanıyor. Son olarak İran'ın başkenti Tahran'daki bir programda konuşan Hamaney, Ahmedinejad'a seçimlere katılma izni vermediğine ilişkin basında yer alan haberlere açıklık getirdi.

İZİN VERMEDİĞİNİ DOĞRULADI

İsim vermeden, eski cumhurbaşkanının makamına gelerek kendisiyle konu hakkında görüştüğünü belirten Hamaney, "Ben de o kişinin ve ülkenin çıkarlarını göz önüne alarak katılmamalarını söyledim. Katılmasının iyi olmadığını düşünüyorum."

"KATILIRSA KUTUPLAŞMA OLUR!"

Ahmedinejad'ı engelleyen ve bu nedenle ülkede bir kutuplaşmaya sebebiyet veren Hamaney, bu konuda açıklamalarını sürdürürken tam tersine eski cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ın seçimlere katılmasının ülkeyi kutuplaştıracağını iddia etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 39
  • hayzt 7 yıl önce Şikayet Et
    hic
    Cevapla
  • ayat 7 yıl önce Şikayet Et
    oda unun gibi
    Cevapla
  • alialtin 7 yıl önce Şikayet Et
    bence haberde birr yalnislik var arkadaslar . hameneyi izin vermedi degil asil ulkenin cikarlari icin uygun gormedigini bizat kendisine soylemis .
    Cevapla
  • ^^^^^ 7 yıl önce Şikayet Et
    Kendisi istemezse Hamaneyin yaninda ne işi varmiş adamin.
    Cevapla
  • Adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve Rus uşağı olmadığı için istenmez hasan ruhani ve diğerleri istedikleri yoldan gidiyor ahmedi Nejat asla köpeklik yapmaz onun Zaman'ına ambargolar tehditler şantajlar havada uçuşuyordu Mert Ada'mı ABD ve Rus sevmez
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    senin iran hakkindaki bilgilerinin her kes bilmez arkadas senin nasil anldiginida merak ediyorum ! ama her seyi soylemenede gerek yok bence cunku bilgisi olmayanlar anlamaz bu islerden .
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Mollalar yer altındaki gizli tesislerde avrupayı bile haritadan silecek silahlar yaptılar.O yüzden batı iranla iyi geçinmeye bakıyor.İsrail ise sonunu bekliyor.
    Cevapla
  • alialtin 7 yıl önce Şikayet Et
    eray kardes iran yaptigi ve calisdigi silahlar konusunda bilgilerimi soylersem egier kesin deli derler bana bu yuzden sanada tavsiyem bu konularda fazla konusma kimse anlamaz .
    Cevapla
  • beyhuda 7 yıl önce Şikayet Et
    hocam inanıyor musunuz buna?yapılan molla füzeleri k.kore yapımı..yani dolaylı yoldan rus yapımı..bırakın büyütmeyin iranı bu kadar..dışarıdan ne kadar pompalarlarsa o kadar iran.
    Cevapla
  • kuteybe bin müslim 7 yıl önce Şikayet Et
    hocam tesis gizli ise, senin bile bildiğini gavur istihbarat ajanları nasıl bilmez? senin bile bildiğin nası ''gizli'' oluyo? mollalar, israile hiçbişey yapmaz. hatta mümkünse korurlar israili. iranda bir tane adam vardır. onuda haberi okuduysan o ''mollalar'' türlü yalanlar ve acem oyunları ile başa gelmesini engelliyolar. takiyenin caiz olduğu bir mezhebin, hangi sözüne, nasıl güvenebilirimki?
    Cevapla
  • Zafer 7 yıl önce Şikayet Et
    İsrail'in de İran'ın da birbirleriyle hiçbir sorunu yok. Mollalar ve Haham'lar el altından kardeş gibi iş çeviriyor. İran halkı molla diktatörlüğünden bıkmış. İran halkı aç ve yoksul. Gerisi sırf makyaj.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor