Ayetullah Hamaney'in sağlık durumu

'O da normal insanlar gibi hastalanabilir' şeklinde açıklamada bulunan Fars Haber Ajansı, Ayetullah Hamaney'in sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

Ayetullah Hamaney'in sağlık durumu
Ayetullah Hamaney'in sağlık durumu
GİRİŞ 24.01.2007 16:42 GÜNCELLEME 24.01.2007 16:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sağlık durumu hakkında sürekli spekülasyon yapılan İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in son günlerde şiddetli bir soğuk algınlığı geçirdiği bildirildi.

Yarı resmi haber ajansı Fars'ta yer alan değerlendirmede, Batı medyasında, Hamaney'in sağlık durumunun kötü olduğu, kansere yakalandığı, hatta öldüğü ancak yetkililerce ölümünün gizlendiği yönünde haberler çıktığı hatırlatıldı.

'Ayetullah Hamaney de normal insanlar gibi hastalanabilir' denilen haberde, 'Dini lider (Hamaney) son günlerde şiddetli bir soğuk algınlığı geçirdi. Halkla son görüşmesinde de bu açıkça belli oluyordu. Bu yüzden de doktor tavsiyesi doğrultusunda vatandaşlarla çok sık görüşmüyor' ifadelerine yer verildi.

Hamaney'in yaklaşık on gün önce de bazı Şii ve Sünni din adamlarıyla görüştüğü, bu görüşmenin de kameralar tarafından görüntülendiği belirtildi. Ayetullah Hamaney'in sağlık durumuna ilişkin Batı medyasında çıkan haberlerin yalan olduğu ve gerçeği yansıtmadığı ifade edilen haberde, 'Bu gibi haberlerin asıl amacı, halk arasında endişe yaratmak ve halkın nasıl tepki vereceğini ölçmek' değerlendirmesi yapıldı

YORUMLAR 1
  • Yunus sarı 8 yıl önce Şikayet Et
    Hamaney de bir insan dünyada kalacak hali yok. Padısahlada öldü. Padisahlar ölürken veya ölümüne yakın siyasi güç mücadelesi olur. Bazen devlet zarar görür. Ama yikilip gitmez. Islamın varlığı veya ıranın devamı hamaneye de bağlı değil. 27 senedir dini lider olarak kalması bile büyük başarı. Humeyni öldüğünde 89 da ıran bitti, yikilip gitti. Diyenleri hatırlıyorum . Ama ıran dahada güçlendi. Hadis araştırmalarıma göre hamaneyın ölmesi benim için başka bir açıdan önemli. Tıpkı kral abdullah in ölmesi kaim in çıkmasına işaret olması gibi, hamaneyın ölmesi kaim in çıkması için son alamet.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!