Obama'dan Abbas'a teşekkür!

ABD Başkanı Obama, eski İsrail Cumhurbaşkanı Peres’in cenaze törenine katılan Filistin Devlet Başkanı Abbas’a teşekkür etti.

GİRİŞ 30.09.2016 13:18 GÜNCELLEME 30.09.2016 13:39
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Barack Obama, Çarşamba günü ölen eski İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres’in cenaze töreninde bir konuşma gerçekleştirdi. Peres için “Sevgili Dostum” ifadesini kullanan Obama, “Siyonist inancın merkezinde adalet ve umudun olduğunu gösterdi” dedi. Konuşması sırasında Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’a cenaze törenine katıldığı için teşekkür eden Obama, Mahmud Abbas’ın cenaze törenine katılmasının geçmişte denenen ancak sonu gelmeyen barış için de bir ümit kaynağı olduğunu kaydetti. 

YORUMLAR 8
  • bahadır yıldız 7 yıl önce Şikayet Et
    batıla buğz edelim ama tek başına yeterli değil. siyonisti kötülemekle zafer de kazanılmıyor. hayatın her alanında çok çalışmamız lazım. ne zaman gerçek manada güçlü olursak o zaman yönetiriz. değişmez kural. haklı olan değil güçlü olan yönetir. 300 yıldır yatıyoruz. en az bir o kadarda batıla kızıyoruz. ne kazandık koca bir hiç.çalışmadan üretmeden güçlü olunmuyor. adamlar arabayı yüzyıl önce üretmiş. başkada bir şey demiyorum
    Cevapla
  • Can 7 yıl önce Şikayet Et
    inşallah kimse siyonist inancın bu resmi tescilini unutmaz yani insanlık balık hafızalı ondan diyorum dünyadaki tüm katliyamların ve zulmün kaynağı siyonist inanç tır resmi devleti israildir savunucusuda birinci derecede amerika ingilteredir suriyedeki tüm kanın baş sorumlusuda israildir.
    Cevapla
  • miafir16 7 yıl önce Şikayet Et
    Alayı İslam düşmanı... her yere sızmışlar..hepsi cehenneme kombineli bunların...
    Cevapla
  • pkksavar 7 yıl önce Şikayet Et
    ulan bir müslüman için de bir takke takan görsek gam yemezdik...
    Cevapla
  • kara46 7 yıl önce Şikayet Et
    obama seni takan kim, sen git yenisi gelsin:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan