Sarkisyan'dan flaş karar: Hazırım!

Azerbaycan topraklarını yıllardır işgal eden Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan'dan Aliyev'e 'Görüşmeye hazırım' mesajı.

Sarkisyan'dan flaş karar: Hazırım!
Sarkisyan'dan flaş karar: Hazırım!
GİRİŞ 17.11.2016 11:52 GÜNCELLEME 17.11.2016 11:53
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesini yıllardır işgal eden Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya gelmeye hazır olduğunu açıkladı.

GÖRÜŞMEYE HAZIRIM

“Bu tür görüşmeleri hiçbir zaman geri çevirmedik“ diyen Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, ilerleme kaydedilecek görüşmeler gerçekleştirmek istediklerini dile getirdi. Cumhurbaşkanı, dışişleri bakanları ya da diğer düzeylerde olabileceğini aktaran Sarkisyan, “Her zaman, bu görüşmelerin yararlı olması, gelişme göstermesi çağrısında bulunduk. Eğer, bir araya geldiğimizde ilerleme kaydedilemeyecekse ve anlaşmalar hayata geçirilmeyecekse o zaman görüşmelerin ne yararı olur?” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 13
  • oguz 7 yıl önce Şikayet Et
    Onlar dan toprak isteyecrgimize biz neden girip almıyoruz??
    Cevapla
  • Ali ve Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Nereye hazirmis, taviz koparacagini düsünerek hayal görüp buna inaniyor, vah zavalli, sizi oraya 240 bin olarak ruslar birakti, simdi oralara sahip cikmaya calisiyorsunuz ama bir taraftanda aciniza ölüyorsunuz Kaldiki karabagda asker beslemek neyinize bak yunan bile iflas etti neden? askeri harcamayi fazlayapti TC ile yaristi? peki senin etin butun neki azeriye karsi silah yarisi yapacaksin?
    Cevapla
  • sinoplu Hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    kafir müslümanın yüzüne güler müslüman arkasını dönüp giderken kafir müslümanı öldürmeyi düşünür.biz her türlü önlemizi alıp allaı yolunda cihad etmemiz farz. Kafirin kimyasal zehırli bombasından kurtulmak için uydusunun tehdidinden kurtulmak için. Benim bu projelerimi imal etmek vaciptir. 1. Metalli enerjiye duyarlı lazer. ışığı tutunca metalli enerjili her alete şase yaptırıyor. 2. Zehirleyen lazer.
    Cevapla
  • Galip 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ermenilerle hiç bir sorunumuz yok büyük oyun oynadılar yok yere düşman ettiler. Türkiye Azerbaydan Ermenistan açın sınırları hiçbir prblem kalmaz.
    Cevapla
  • azerbaycan turku 7 yıl önce Şikayet Et
    turkiyeden toprak isteyen ermeniler deyilmi ay ermeni?
    Cevapla
  • Muttaki 7 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış düşünüyorsun
    Cevapla
  • NiSu 7 yıl önce Şikayet Et
    Karabağ'la alakalı söz söylemeye senin hakkın yok!toprakları boşalt ordan defolun konuşma sonra ola bilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan