Dünyaca ünlü aktör ezan okudu

Ünlü Hollywood oyuncusu Morgan Freeman ezan okudu.

GİRİŞ 28.11.2016 00:08 GÜNCELLEME 28.11.2016 00:08
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Ünlü Hollywood oyuncusu Morgan Freeman, National Geographic için çektiği 'Tanrının Öyküsü' isimli belgeselin çekimlerinde bir İmam ile röportaj yaparken ezan sesinin dünyadaki en güzel seslerden biri olduğunu söyledi.

YORUMLAR 30
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok cahiliz, bu adamın insan beyninin tanrıyı ürettiğine dair bir filmi var, ve tabiat ana temalı bir çok belgeseli var, yaratıcıyı yaratmak diye fikri var. Bu adam alaaa hekber dedi diye saygı ile önünde eğilmemize gerek yok
    Cevapla
  • Edep Yahu 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya Morgan Freemana maşAllah da, karşısındaki Peygamber Efendimize sav. Muhammed diye hitap eden edepsize Ellah c.c. hidayet versin
    Cevapla
  • gulsum 7 yıl önce Şikayet Et
    İnsaAllah Ezani icten okumussa inancida guclenir..zaten tum zencilere islam cok guzel duruyor..tum insanliga da fakat musluman olmayan zenciler musluman olduklarinda bir baska mutluluk duyuyorum..Bilali Habesiden olsa gerek.
    Cevapla
  • Konyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey kafirler ne kadar cabalasanizda Allahın dini galip gelecektir.VALLAHİ ZAFER İSLAMINDIR
    Cevapla
  • REALİTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Bilal habeşiye özgürlüğünü veren Hz muhammed as di..Çünkü Allah Hiç bir rengin başka bir renge hiç bir ıkrın diğer bir ırka renginden ırkından tipinden şeklinden şemalinden dilinden boyundan posundan dolayı üstün olmadığinı söylüyordu..o nedenle Dinimiz Tüm insanlığın hatta 18 bin alemin dinidir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!