Tek tek teşekkür etti! Sadece o ülkeyi aramadı

13 noktada çıkarak yayılan yangının söndürülmesinin ardından destek veren ülkelere tek tek teşekkür eden İsrail yönetimi sadece Filistin'e teşekkür etmedi.

Tek tek teşekkür etti! Sadece o ülkeyi aramadı
Tek tek teşekkür etti! Sadece o ülkeyi aramadı
GİRİŞ 29.11.2016 16:05 GÜNCELLEME 29.11.2016 16:05
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İsrail'de geçtiğimiz salı günü Kudüs dahil 13 noktada çıkan yangınlar, rüzgarın etkisiyle ülke genelinde yayıldı. Yangınlarla baş edemeyen İsrail, aralarında Filistin ve Türkiye'nin de bulunduğu pek çok ülkeden yangını söndürmek için destek talep etti.

13 ÜLKE YARDIM GÖNDERDİ

İsrail'in talebine olumlu cevap veren Türkiye, ABD, İtalya, Hırvatistan, İspanya, Yunanistan, Filistin, Mısır, Ürdün ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Rusya, Ukrayna gibi ülkeler yangın söndürme uçaklarını İsrail'e göndererek destek verdi.
İsrail tek tek teşekkür etti

FİLİSTİN'E TEŞEKKÜR ETMEDİ

İsrail, 1 hafta süren söndürme çalışmalarının ardından gelen uluslararası destek ile yangını söndürebildi. Yangının söndürülmesinin ardından yardım gönderen tüm ülkeleri tek tek arayarak teşekkür eden İsrail yönetimi, sadece Filistin'e teşekkür etmedi.
İsrail'in yardım talebine olumlu cevap veren Filistin yönetimi, 40 itfaiye ekibi ve 4 itfaiye aracını İsrail'deki yangınların söndürülmesi için görevlendirmişti.

İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Kudüs dahil toplam 13 yerde çıkan yangına müdahale eden Türk Hava Kurumu (THK) "Ateş Kuşları" ekibine teşekkür etti.

YORUMLAR 16
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizin nankörlüğünüze alıştık artık.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    hergün filistin topraklarına israil yerleşim birimleri yapıyor,20-30 sene sonra filistin diye bir kalmayacak maalesef,müslüman ülkeleri israile diz çökmüş durumda,sadece dua ederek olmuyor,gelişmiş bir ülke olmak gerekiyor
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ah taib gene yardima kostun Allah bunlari görüyor yeter ikili oynamayi brak.katil istail.
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Filistine müstehak herkesten önce onlar koştu nankörlere
    Cevapla
  • Nureddin 7 yıl önce Şikayet Et
    Sonunuz geliyor. İnşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!