İsrail füzelerle vurdu!

Şam rejimi, İsrail uçaklarından fırlatılan iki füzenin Şam yakınlarındaki El Sabura'ya isabet ettiğini duyurdu.

İsrail füzelerle vurdu!
İsrail füzelerle vurdu!
GİRİŞ 30.11.2016 12:38 GÜNCELLEME 30.11.2016 13:00
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Suriye ordusu, başkent Şam yakınlarına İsrail savaş uçaklarının füze saldırısı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Çarşamba sabahı fırlatılan füzeler, Şam yakınlarındaki Sabura'ya isabet etti. Açıklamada, İsrail savaş uçaklarının ateş açtığı anda Lübnan hava sahasında olduğu belirtildi.

KORKUNÇ TABLO: SAYI 50 BİNİ AŞTI

Suriye'nin kuzeyindeki Halep'te rejim birlikleri ile muhalifler kıyasıya çarpışıyor. Geçen hafta sonundan bu yana muhaliflerin elindeki bölgelerin yarısına yakın bölümünü alan rejim, Rusya'nın hava desteğiyle ilerliyor. Kurtarma görevlileri, topçu saldırıları sonucu bugün en az 45 kişinin öldüğünü bildiriyor.

Birleşmiş Milletler çatışmaların ortasında kalan siviller için acil yardım çağrısı yaptı, son birkaç günde evlerini terk etmek zorunda kalan sivillerin sayısında büyük bir artış oldu.

Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, yerinden olan sivillerin sayısının 50 bini aştığını duyurdu. Yollara düşen binlerce kişi, hiçbir şeyleri olmadan aç susuz ortada kaldı.

YORUMLAR 107
  • selami altin 7 yıl önce Şikayet Et
    bu tür alçakça saldırıların, açılımı şudur; sürekli korku ve kölelik duygularıyla yaşamış bireylerin; ancak; gözü kapalı insanlara işkence yaparak.. içlerinde ki korkulardan kurtulacağını sanmaları saplantılarıdır. acılara acılar eklemek, sağı solu korkutmaya çalışmak yanlışını seçmeleridir.. israiliyet niyetinin iğrenç tezahürü de bu tür sinsi saldırılardır.. ancak yer yüzünde fırsatçılığın ve korkuların hiç bir faydası da görülmemiştir.
    Cevapla
  • Cezzar Ahmed Paşa 7 yıl önce Şikayet Et
    Iran israile ne zaman dokunduki.İran oldu olası hep müslümanlar üzerinde oynadı.Ama Türkiye en azından,elinden bir şey gelmesede,tarafı belli.Suriyedeki durum nasıl farklı.Şimdi ister ben olayım ister başkası olsun.Tek bir islam vardır. Sırf esad kendisine yakındır diye o kadar insanın ölümüne iran gözmü yummalı. Ki gözle yummakla kalmıyor, kendi askerini bile gönderiyor.oysa gerçek islamda değil suçsuz bir Müslümanı,suçsuz bir gayrı müslimi yani farklı inançtan olan birisini bile öldüremezsin.Ne mantıkla,iran oldu olası hep müslümanlara musallat oluyor. Yani iran niye bir zalim ülkeyle değilde Müslüman ülkelerle uğraşıyor.
    Cevapla
  • soru 7 yıl önce Şikayet Et
    israil esadı istemiyor. Neden?
    Cevapla
  • devrim 7 yıl önce Şikayet Et
    büyük ortadogu projesi enperyalist güclerin toprak peslerinde!!!!
    Cevapla
  • hakan soyer 7 yıl önce Şikayet Et
    İsrail esadı istemiyor çünkü esad, kendini diğerleri gibi kullandırmak istemiyor.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu sorunun cevabını çok önceden yazdım.Fakat zaman ilerledikçe de gerçekler gün yüzüne çıktığı için,bu sorunun cevabının ilerki günlerde aylarda daha rahat anlaşılıcağını düşünüyorum.O yüzden tekrar yazma gereği duymuyorum.
    Cevapla
  • fff 7 yıl önce Şikayet Et
    israil suriyeyi istiyor.esedi kullanıp atacaklar.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Cezzar ahmet paşa,suriye olayında ise durum farklıdır.Yani ıraktaki gibi bir durum yoktur suriyede.Suriye meselesi farklıdır ,2002-2003 yıllarında olan amerikan ırak savaşından.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Cezzar ahmet paşa,amerikanın daha önce ırağa müdahele olayında iranın bir sucu yok.İsrailin ortadoğu projesi öyle başladı.Saddam daha öncede iranla savaştı.İran diyorduki,saddam sunni oldğu için çoğunluğu şii olan bir ülkede baskıcı politika izliyor.Zaten iran bu durumdan dolayıda saddamı sevmedi.Ayrıca amerika saddama iftira attı.Yani iranın lafına bakıp,ırağa girmedi.Irakta 2002 yılında lan olan savaşta ölenler için iranın sucu yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...