Rusya 500 klonlanmış 'canavarı' kullanacak

Güney Koreli bir bilim insanı; Rus güvenlik servislerinde, uyuşturucu ve patlayıcı madde aramalarında kullanılması amacıyla özel olarak tasarlanmış köpekler klonladı.

Rusya 500 klonlanmış 'canavarı' kullanacak
Rusya 500 klonlanmış 'canavarı' kullanacak
GİRİŞ 01.12.2016 16:40 GÜNCELLEME 01.12.2016 16:51
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Soyu tükenmiş mamutları Sibirya’da bir gün tekrar doğaya kazandırmayı da amaçlayan Güney Koreli Profesör Hwang Woo Suk, Belçika Malinois cinsi üç köpek klonladı.

Doktor Hwang, her bir tanesinin değeri 100 bin dolar olan klonlanmış Belçika Malinois cinsi köpekleri dünyanın en soğuk bölgesi olarak bilinen Sibirya’nın Yakutistan Cumhuriyeti’ndeki Rus istihbarat servisi FSB'ye hediye etti.

Rus İstihbarat Servisi’ne hediye edilen üç klonlanmış köpek Yakutistan’daki Mamut Müzesi’nde ilk kez görücüye çıkarıldı.

ÖZEL KUVVETLERE BOMBA CANAVARI KÖPEKLER

Hediye edilen üç köpek, Güney Kore'nin başkenti Seul'daki Sooam Biotech laboratuvarlarında klonlanan 500 köpek arasında yer alıyor.

500 TANE KLONLANDI

Müze yöneticisi Semyon Grigoryev klonlanmış köpekler hakkında şu bilgileri verdi: “Bu köpekler, Rusya’daki ilk klonlanmış arama köpekleri olacak. Güvenlik servislerinde kullanılmak üzere toplamda 500 köpek klonlandı. Şu anda henüz çok küçükler fakat bir süre sonra Rus güvenlik servisleri tarafından özel eğitimlere tabi tutularak, patlayıcı ve uyuşturucu madde arama çalışmalarında kullanılacaklar.”

Güney Koreli profesör aynı zamanda, Yakutistan bölgesinde binlerce yıl önce soyu tükenen mamutların donan kalıntılarından örnekler alarak, onları bir gün yeniden klonlamayı hedefliyor.

YORUMLAR 23
  • uzman 7 yıl önce Şikayet Et
    "gel gucu gucu gucu" gelmiyor klonlanmış bu..
    Cevapla
  • Başlık 7 yıl önce Şikayet Et
    Neden uyuşturucu ve patlayıcı yakalayacak bu sevimli ve yararlı varlıklara canavar dediniz anlayamadım. Belki klonlama yapanlar canavar olabilir. İnsanlar yüzyıllardır Mendel kanunlarıyla atlarda ve diğer türlerde iyi ve soylu ırk oluşturuyorlar, klonlama gereksiz görünüyor. İnsanlarda denenmesi ise korkunç sonuçlar doğurur. Bu alandaki çalışmaların genetik hastalıkların tedavisine ve organ klonlanmasına yöneltilmesi gerek. Mesela böbrek hastasına kendi böbreği klonlanacak, böylece başkasından alması gerekmeyecek.
    Cevapla
  • hediye 7 yıl önce Şikayet Et
    100 yılda bir hep aynı klonlanmış başkanlarla , bu dünyadaki insanlara yapılan en büyük zülüm olur du herhalde , yeteri kadar canlı var , aslı varken kopyaya hayır
    Cevapla
  • abdullah ünal 7 yıl önce Şikayet Et
    kılıctaroglunu kulonlayıp abd ye baskan yapacan adamlar belasını bulsun
    Cevapla
  • KahramanMaraşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Klona gerek yok. Kılıçdaroğlu tek başına tüm dünya ülkelerini batırır, SSK'yı batırdığı gibi.
    Cevapla
  • Serhat Korkmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben Cumhurbaşkanımızın klonlanmasını isterdim. chp ilelebet muhalefet olarak kalırdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"