Kan donduran görüntü: 12 ölü, 23 yaralı

Suriye'nin İdlib kentine rejim güçleri tarafından düzenlenen saldırıda 12 sivil hayatını kaybetti, 23 yaralıdan bazılarının durumu ağır

GİRİŞ 04.12.2016 17:07 GÜNCELLEME 04.12.2016 17:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AA muhabirine konuşan Ömer Ulvan isimli sivil savunma yetkilisi, Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının İdlib kentine bağlı Kafr Nabl beldesindeki çarşıyı bombaladığını söyledi.

Saldırıda 12 sivilin öldüğünü, 23 sivilin de yaralandığını aktaran Ulvan, ''Rejim güçlerine ait savaş uçakları kent merkezindeki çarşıyı bombaladı. Can kayıplarının yanı sıra çarşıda bulunan pek çok araç ile iş yeri ve evlerde yangın çıktı. Yangınlar sivil savunma ekiplerince söndürüldü ancak olay yerinde büyük hasar oluştu.'' dedi.

Yaralıların tedavi için beldedeki sahra hastanesine kaldırıldığını dile getiren Ulvan, yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğunu dile getirdi.

YORUMLAR 4
  • karasulu vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    soyun kurusun esed ve yandaslari
    Cevapla
  • müslüman 7 yıl önce Şikayet Et
    sünniler öldürüliyor bizler de seyrediyoruz yaziklar olsun
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Esad,terörist oarak nitelediği suriyeli muhaliflerin sığındığı kasabaları bombalamak zorundayım diyor.O zaman o kasaba halkı da rejim yönetimiyle irtibata geçecek ve o kasabadan kaçmaya bakacaklar.Çünkü kasaba halkı devleti yımak için gelen silahlı isyancılara kucak açarsa,o zaman esadda bombalar.Meydan vermeyecekler işte.Yani esadın bombalama yapmasına meydan vermeyecekler,devletlerine sahip çıkacaklar.
    Cevapla
  • ahmed 7 yıl önce Şikayet Et
    ne saçmalıyorsun? yıllardır halkına zulüm eden öldüren diktatör esede karşı çıkan direniş zaten halkın direnişidir. esed de halkı bombalıyor olay bu tıpkı 15 temmuzdaki darbeciler gibi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...