Azerbaycan ve KKTC’den taziye mesajları

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün, İstanbul’daki hain terör saldırısıyla ilgili başsağlığı mesajı yayımladı.

 Azerbaycan ve KKTC’den taziye mesajları
Azerbaycan ve KKTC’den taziye mesajları
GİRİŞ 11.12.2016 13:41 GÜNCELLEME 11.12.2016 13:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Aliyev, yayımladığı mesajda İstanbul Beşiktaş’ta yapılan hain terör saldırıları sonucu çok sayıda insanın ölümü ve yaralanması haberinin kendisini oldukça kederlendirdiğini belirtti. Aliyev, mesajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Türk halkına başsağlığı dileyerek, “Bu terör saldırısını lanetliyor, terörizmin tüm tezahürlerine karşı birlikte ve kararlılıkla mücadele başlatılması gerektiğini düşünüyoruz. Terör saldırısıyla size, ölenlerin ailelerine ve yakınlarına, kardeş Türkiye halkına şahsen kendi adıma ve Azerbaycan halkı adına başsağlığı dileklerimi iletiyor, yaralananların kısa zamanda iyileşmesini diliyorum. Allah rahmet etsin” dedi.

KKTC

KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün ise, saldırı nedeniyle üzüntüsü ifade ederek, “Dün akşam İstanbul’da meydana gelen hain terör saldırısını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum” dedi. Özgürgün şöyle devam etti:

“Yaşanan bu insanlık dışı saldırıların acısını ve üzüntüsünü Türk ulusunun kopmaz bir parçası olan Kıbrıs Türk halkı olarak yürekten paylaşmaktayız. Bu tür hain saldırılar Anavatan Türkiye’nin güçlü konumunu ve yükselişini durduramayacaktır. Güçlü Türkiye ve inançlı Türk halkı bunun üstesinden gelebilecek güç ve kudrettedir. Bu hain ve alçakça terör saldırısında hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine ve Türk milletine başsağlığı ve metanet, yaralılara acil şifalar dilerim.”

YORUMLAR 2
  • ttttttt 7 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler can Azerbaycan. Bir tek senin samimiyetinden şüphemiz yok.
    Cevapla
  • VÉNUS HOTTENTOTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Tesekkürler Azerbaycan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada