Rusya'ya sürpriz destek! Sizinleyiz

Fransa Suriye savaşını sona erdirmek için Rusya ile işbirliği yapmak istediğini, açıkladı.

Rusya'ya sürpriz destek! Sizinleyiz
Rusya'ya sürpriz destek! Sizinleyiz
GİRİŞ 28.12.2016 01:24 GÜNCELLEME 28.12.2016 02:18
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Fransız diplomatı, Moskova ile Paris’in geçtiğimiz Pazartesi günü BM GK’nin onayladığı insani kararname konusunda görüşmeler yaptığına dikkat çekti. Söz konusu kararname, uluslararası komitenin Halep’ten sivillerin tahliye edilmesini takip edeceğini ve sivillere insani yardım sağlanacağını öngörüyor.

RUSYA'YA SÜRPRİZ DESTEK!

Riper, “Savaşı sona erdirmek için Rusya ile, diğer ortaklarımız ile işbirliği yapmak istiyoruz. Moskova da bunu kabul etti. Simdi yapılması gerekenler konusunda hemfikir olmasak da işbirliği yapmamızın gerekli olduğunu anlıyoruz. Hepimiz terörü yok etmek istiyoruz. Rusya ve Fransa, terörün tüm şekillerine karşı mücadelede hemfikir“ diye konuştu.

RİA Novosti’ye konuşan Riper, Suriye’de askeri suç soruşturma mekanizmasının oluşturulması ile ilgili BM zirvesinde onaylanan kararın Rusya’ya ya da Şam’a karşı olmadığını savundu.

Geçtiğimiz günlerde Suriye’de işlenen askeri suç soruşturma mekanizmasının oluşturulmasına dair karar BM Genel Kurulu tarafından onaylandı. 105 ülke belgenin lehine, 15 ülke aleyhine oy kullandı, 52 ülke ise buna çekimser oy verdi. Rusya, Çin, İran, Suriye, Cezayir, Beyaz Rusya, Kırgızistan kararnameyi kabul etmedi.

YORUMLAR 57
  • kurt 7 yıl önce Şikayet Et
    ab den ve nato dan cik-dusunuruz...
    Cevapla
  • kurt 7 yıl önce Şikayet Et
    ab den ve nato dan cik-dusunuruz...
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Fransa olmamalı.cakallık peşindeler..
    Cevapla
  • Levent 7 yıl önce Şikayet Et
    Fransadaki bombaların arkasındada amerika var gerci bnuların derdi artık önemlerinin kalmaması abd ab artık suriye sorununda sıfır olduler rezil oldular bütün dünya bunların ne mal oldugunu anladı
    Cevapla
  • anlamalı 7 yıl önce Şikayet Et
    ışid bu savaşı kazanamaz. bütün dünyayı kendisine düşman etti. müslümanları cezalandırdılar. ışidin tek seçeneği var. öso ile birleşmeli. ösonun emrine girerse terörist faaliyetler sona erer. kimsenin ölmesine gerek yok. ışid ile öso bir araya gelmeli. ışid savaşı kaybetti. bunu anlamalı.
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    IŞİD sanki Müslüman da öso ile birleşecek, adamlar AB de sağda solda ne kadar psikopat varsa onlardan kurulmuş bir çete, Türkiye boşuna vuruyor o zaman bu mantıkla bakarsak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü