Rusya'dan sert uyarı: Misilleme yapacağız

Roskomnadzor Jarov, Russia Today'ın çalışmalarının ABD medyası ve sosyal paylaşım siteleri tarafından kısıtlanması halinde aktif misilleme önlemleri alınacağını belirtti.

Rusya'dan sert uyarı: Misilleme yapacağız
Rusya'dan sert uyarı: Misilleme yapacağız
GİRİŞ 19.01.2017 21:14 GÜNCELLEME 20.01.2017 09:50
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Rusya Federal Radyo ve Televizyon Denetim Kurulu (Roskomnadzor), Russia Today (RT) televizyonunun çalışmalarının ABD medyası ve sosyal paylaşım siteleri tarafından kısıtlanması halinde aktif misilleme önlemleri alınacağını belirtti.

'MİSİLLEME YAPMAK ZORUNDAYIZ'

RİA Novosti'ye konuşan Roskomnadzor Başkanı Aleksandr Jarov, "Rusya'da çok sayıda ABD'li medya kuruluşu çalışıyor. ABD'li kuruluşlar, diğer kitle iletişim kurumlarıyla eşit haklara ve imkanlara sahip. Eğer ABD'li medya kuruluşlarının ve sosyal paylaşım sitelerinin RT'ye yönelik benzeri görülmemiş bu baskısı, RT'nin çalışmalarının kısıtlanmasına yol açarsa, aktif misilleme önlemleri almak zorunda kalacağız" dedi.

FACEBOOK, RT'NİN PAYLAŞIM YAPMASINI ENGELLEMİŞTİ

Sosyal paylaşım sitesi Facebook, Russia Today'in (RT) yazı dışında paylaşım yapmasını cumartesi gecesine kadar engellemişti.

YORUMLAR 8
  • emir 7 yıl önce Şikayet Et
    abd ve rusya ikiside süper güç millet savaş çıkacak diyor ama savaş çıkması imkansız savaşı ne kadar çok seviyor bizim milletimiz anlamadım abd ve rusya dost ülkeler
    Cevapla
  • can 7 yıl önce Şikayet Et
    abd harbidende savaş çıkarmak istiyor :) yada putinin blöfünü gördü :)
    Cevapla
  • MISXELLAN.siverek 7 yıl önce Şikayet Et
    Destekliyorum. ...
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere de Russia Times'in banka hesaplarını kapattı. Russia Times muhabiri BBCye bağlanmış ve bunun İngiltere'yi eleştiren yayınlar sonrasi yapıldığını söylemişti ki tam o anda teknik aksaklık diyerek canli yayinda bağlantıyı kestiler, bunu çok da soğuk kanlı bir şekilde sinsice oldu bittiye getirdiler. BBC bunu çok yapıyor.
    Cevapla
  • kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    facebook yahudilerin değil miydi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi