Çavuşoğlu Trump'ın yemeğine katıldı

ABD'de Trump'ın başkanlık görevini devralacağı törene katılmak için Washington'da bulunan Bakan Çavuşoğlu, Trump'ın Cumhuriyetçi Parti liderleri onuruna verdiği yemeğe katıldı.

Çavuşoğlu Trump'ın yemeğine katıldı
Çavuşoğlu Trump'ın yemeğine katıldı
GİRİŞ 19.01.2017 23:21 GÜNCELLEME 19.01.2017 23:22
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

ABD'de yarın gerçekleştirilecek olan başkanlık devir teslim törenlerine katılmak üzere başkent Washington'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, seçilmiş Başkan Donald Trump'ın Cumhuriyetçi Parti liderleri onuruna verdiği öğle yemeğine katıldı.

Washington'daki Trump Otel'de gerçekleştirilen öğle yemeğine davet edilen Bakan Çavuşoğlu, Trump'ın açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte yeni başkanın ABD ve dünya gündemine ilişkin değerlendirmelerini dinledi.


Konuşmasında Trump, Cumhuriyetçi Parti elitleriyle yakın çalıştığı mesajını vererek, "Temsilciler Meclisi Başkanı Paul Ryan'ın artık yasa tasarılarını imzalayacak bir başkanla çalışacağını" kaydetti.


Bakan Çavuşoğlu, dün de Washington temasları kapsamında Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı adayı emekli Korgeneral Michael Flynn ile gündeme ilişkin bir görüşme gerçekleştirmişti.

Yarın Kongrenin bahçesindeki alanda yemin ederek ABD Başkanlığı görevini mevcut Başkan Barack Obama'dan devralacak olan Trump'ın, Türk-Amerikan ilişkilerine ve Washington'ın Orta Doğu perspektifine dair atacağı yeni adımlar merakla bekleniyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 18
  • samimi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu durus icerdeki ve disardaki munafiklari ve dusmanlari cildirtiyor.
    Cevapla
  • SİNAN ASLAN 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH (c.c) yar ve yardımcınız olsun. DİK DURALIM ALLAHIN İZNİYLE BATININ ZEVAL VAKTİDİR.ELBET MÜSLÜMANLARIN YÜKSELİŞİ BAŞLAMIŞTIR.
    Cevapla
  • salim 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım, yemek falan yemeyin dışarda. çok sakıncalı. zaten protokolde önceden yerler hazırlanır oraya yemekler konulur. Zehirli yemekleri yemeyin.
    Cevapla
  • Mamos 7 yıl önce Şikayet Et
    Duruşuna gurban olduğum
    Cevapla
  • ERHAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Mevlüt Çavuşoğlu bu millet seni seviyor işte bu dik duruşundan dolayı akıllı dış politikandan dolayı tabi aksaklıklar azda olsa siyasi tavizler de olabilir ama dış politikanı ve net oluşu duruşunu çok seviyoruz , işte Türkiye ye bu yakışır adam gibi adamsın Allah yardımcın olsun ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta saldırı başlattı
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?