Irak'ta bombalı saldırı: 3 ölü, 7 yaralı!

Bağdat'ta bombalı bir araçla düzenlenen saldırıda 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

Irak'ta bombalı saldırı: 3 ölü, 7 yaralı!
Irak'ta bombalı saldırı: 3 ölü, 7 yaralı!
GİRİŞ 24.01.2017 03:08 GÜNCELLEME 24.01.2017 03:08

Irak'ın başkenti Bağdat'ta bomba yüklü bir araçla  düzenlenen saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin yaralandığı bildirildi. 

Emniyet teşkilatında görevli Yüzbaşı Zahir el-Hafacı, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, başkentin doğusunda yer alan Et-Talibiyye bölgesinde park  edilen bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu 3 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığını belirtti.
 
Hafacı, sivillerin bulunduğu alanda yaşanan saldırının ardından  güvenlik güçlerinin olay yerini emniyet kordonuyla çevrelediği ve soruşturma  başlatıldığını aktardı.
 
Güç iletim kulelerine saldırı
 
Diyala emniyet teşkilatında görevli Yüzbaşı Habib eş-Şemri ise kimliği  henüz belirlenemeyen silahlı bir grubun, Diyala'nın kuzey bölgesinde 3 güç iletim  hattı kulesini patlattığını ifade etti.
 
Kura Tibe nahiyesine güç ileten kuleleri hedef alan saldırı nedeniyle  bölgede çok sayıda köyde elektrik kesintisi yaşandığını duyuran Şemri,  saldırganların terör örgütü DEAŞ mensubu olduğundan şüphelendiklerini kaydetti.
 
Şemri, söz konusu kulelerin, nahiyenin sınırları dışında yer alması  nedeniyle bu tür saldırılar için açık hedef olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!