Dayanamıyoruz: Artık bir şeyler yapın!

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki mülteci kampında donma tehlikesiyle karşı karşıya olan binlerce mülteci, yaşam mücadelesi veriyor.

Dayanamıyoruz: Artık bir şeyler yapın!
Dayanamıyoruz: Artık bir şeyler yapın!
GİRİŞ 24.01.2017 16:41 GÜNCELLEME 24.01.2017 16:41
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Dünya en büyük mülteci krizlerinden birine şahit oluyor. Her gün farklı coğrafyalardan yansıyan mülteci görüntüleri, insanlığın vicdanını titretiyor.

Avrupa'ya ulaşmak için yola düşen binlerce mülteci, Avrupa sınırlarında bekleyişini sürdürürken, özellikle kış mevsiminde mülteciler adeta yaşamak için savaşıyor.

"Save the Children" (Çocukları kurtarın) isimli örgüt, her gün çok sayıda sığınmacının Sırbistan'a geldiğini aktararak çoğunun çocuk olduğuna dikkati çekti. Çocukların çok zor şartlarda yaşam mücadelesi verdiğini hatırlatan örgüt, Avrupa Birliği'ne çağrı yaptı.

 

YORUMLAR 15
  • karslı Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    17 ve 45 yaş arası geri sınır dışı, eline silah verilip vatanını koruyacak.ne korkak bir millet bunlar arkadaş
    Cevapla
  • Edirneli 7 yıl önce Şikayet Et
    İzzet namus şerefini bırak savaştan memleketinden kaç Sirb denen kafirden minnet bekle Avrupa'da sefa sürmeyi hayal et olmayınca donuyoruz çocukları kurtarın diye zirla. Mustehaktir bunlara
    Cevapla
  • iso 7 yıl önce Şikayet Et
    yorumcuların çoğu bu mültecilere kızıyor niye,başlarına böyle birşey gelmediği içindir. bilinmez insanların ne acılar çektikleri. Allah kimseye göstermesin böyle acılar inşallah.
    Cevapla
  • burhan 7 yıl önce Şikayet Et
    "Save the Children" (Çocukları kurtarın)" Organizasyonun ismine bakın bir de fotoğrafa bakın, kazzık kadar adamlar savaşmadan kaçmışlar . Vatan millet mefhumu yok bunlarda insan biraz utanır. Ne olacak Osmanlı emperyalistler tarafından parçalanırken bunlar bedava vatan sahibi oldular ,şimdide kolay harcıyorlar. Eee emeksiz kazanç bir yere kadar. Şimdi de sürüngen gibi yaşıyorlar. Bekleyin Türk askeri sizi tekrar vatan sahibi yapacak.
    Cevapla
  • hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Nereye gidecekler Allah yardımcıları olsun perisan ettilet insanları ac gözlü canavarlar rabbimin gazabi kendi menfaatleri için savas cikaran seytanlarin üzerine olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...