Türk kökenli vekiller Türkiye karşıtı oy verdi!

Belçika Federal Meclisi'nde, Türkiye’nin AB'ye üyelik müzakereleri ile ilgili tasarıya 4 Türk kökenli vekil Türkiye karşıtı oy kullandı.

Türk kökenli vekiller Türkiye karşıtı oy verdi!
Türk kökenli vekiller Türkiye karşıtı oy verdi!
GİRİŞ 20.02.2017 12:40 GÜNCELLEME 20.02.2017 12:50
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

Belçika Federal Meclisinde, “Türkiye’ye İPA II Çerçevesinde sağlanan yardımların ve Avrupa Birliği üyelik müzakerelerinin durdurulması” yönündeki tasarıya, 4 Türk kökenli vekil 'evet' dedi.

Flaman bölgesinden Türk asıllı Federal Milletvekilleri Veli Yüksel (CD&V üyesi), Zuhal Demir (N.VA üyesi) ve Meryem Almacı (Groen, parti başkanı), Walon bölgesinden Milletvekili Özlem Özen (PS üyesi) tasarının kabul edilmesi yönünde oy kullandı.



5 VEKİL ÇEKİMSER KALDI

Türk federal vekili ve Saint-Josse Belediye Başkanı Emir Kır oylamaya katılmazken, 134 milletvekilinin evet oyuna karşılık 5 vekil yasa tasarısına çekimser kaldı. Türk kökenli vekillerin kararı Türk vatandaşlarını hüsrana uğrattı.

YORUMLAR 132
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Yakında AB bize üyelik için başvuracak. Yormayin kendinizi
    Cevapla
  • muş li 7 yıl önce Şikayet Et
    hiçte şaşırmadım TÜRKİYE de yaşıyor maaşını burdan alıyor yinede TÜRKİYE düşmanlığı yapıyor soysuzlar böyledir ama kahrından geberiyolar onun için EVET EVET EVET
    Cevapla
  • Ademkul 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Hz. Alisiz Alevilerlerden veya avrupada dogmus katolik okullarda okumus devsirmeler. türklügün t´si ve islamin i´si yok bunlarda.
    Cevapla
  • Nihat 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben Berlin'de adamlarla konuştuğumda senden benden daha Türkçü adamlar dindar insanlara karşı Türkiye nin başında dinsiz biri olsa oylamada evet oyu vermezlerdi.
    Cevapla
  • Tuba 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanızda ,birliğiniz de sizin olsun. Çok da umrumuzdaydı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...