Terör örgütü PKK destekçisi Zuhal Demir bakan oldu

PKK'lıların yürüyüşlerinde ve diğer etkinliklerinde boy gösteren Yeni Flaman İttifakı Partisi Milletvekili Zühal Demir parti lideri Bart De Wever'in desteğiyle Devlet Bakanı oldu.

Terör örgütü PKK destekçisi Zuhal Demir bakan oldu
Terör örgütü PKK destekçisi Zuhal Demir bakan oldu
GİRİŞ 24.02.2017 10:57 GÜNCELLEME 24.02.2017 20:40
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Eşit Haklar ve Yoksullukla Mücadeleden Sorumlu Devlet Bakanı Elke Sleurs'ın Gent bölgesinde yapılacak seçimlerde liste başı olması kararlaştırıldak sonra, N-VA Zuhal Demir de karar kıldı.

Demir geçtiğimiz aylarda Belçika devlet kanalı Canvas'taki De Afspraak programına katılıp Türkiye ve terör konusu üzerine yorumlarda bulundu. PKK etkinliklerindeki fotoğraflarının sorulduğu programda, Demir bunun olağan olduğunu söyleyip Brüksel'de düzenlenen PKK yürüyüşüne katıldığını da gizlemedi. PKK'ya sempati duymadığını söyleyen Demir'e sosyal medyadan tepkiler yağdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kısa süre önce, Belçika'nın PKK ve FETÖ'ye dolaylı ve dolaysız destek verip "adeta önemli bir merkezi" haline geldiğini söylemişti. Bu terör örgütleri Belçika'da faaliyetlerini yürütmeye devam ettiği gibi, ülkedeki devlet kanalları da bu örgütlerin üye ve sempatizanlarına ekranlarını açıyor.

Son olarak FETÖ liderinin de mülakat verdiği bir program yayınlandı. Devlet kanalı Canvas, darbeye teşebbüs eden Gülen'in yanı sıra, devleti hedef alan birçok isme de mikrofon uzatarak, Türkiye aleyhtarı yayınlarına durmaksızın devam ediyor. Programda Cumhurbaşkanı başta olmak üzere, ülkenin büyük çoğunluğuna hakaretler yağdıran FETÖ lideri, mesnetsiz iddiaların yanı sıra komik açıklamalarda bulunmuştu.

Sabah

YORUMLAR 64
  • MilleT 7 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye karşıtı ol kral bile yaparlar. batı böyle birşey işte.
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa bunları besleye besleye birgün gelir kendilerinide ısırır İNŞAALLAH
    Cevapla
  • Osman 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah hepinizin belasını versin kalbimizdeki buğuz sizi zaten boğazlayacak
    Cevapla
  • Destan 7 yıl önce Şikayet Et
    Abrupa siyaseti bitmis tukenmis. Siginacak liman ariyor. Limanida bunlar dolduruyor. Belcikaya huzur getirsin bu kefereler.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kadının pkk üyeliğinden yakalama kararı hemen çıkarılmalı ,ülkeme geldiği an tutuklanmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Yerel seçim; Panorama; Son durum