İngiltere Dışişleri Bakanı Johnson'dan açıklama

ABD'de bulunan İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, Londra'da dün yaşanan terör saldırısı hakkında Twitter'dan paylaşımda bulundu.

İngiltere Dışişleri Bakanı Johnson'dan açıklama
İngiltere Dışişleri Bakanı Johnson'dan açıklama
GİRİŞ 23.03.2017 11:55 GÜNCELLEME 23.03.2017 17:32
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, Londra'da dün yaşanan terör saldırısının kenti ve parlamentoyu hedef alan ne ilk ne de son saldırı olduğunu söyledi.

ABD'de bulunan Johnson sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, saldırıyı ''üzücü'' olarak niteleyerek "Bu Londra'yı ve parlamentomuzu hedef alan ilk saldırı değil. Son saldırı da olmayacak. Ama değerlerimiz galip gelecek" ifadelerini kullandı.

Dünyanın dört bir köşesindeki farklı ülkelerden üzüntü bildiren mesajlar aldığını belirten Johnson, "Bu, hep beraber verdiğimiz bir mücadele" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 8
  • Seco 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunun dedesi osmanlidan sürgün edilmiş bir paşa.bu savaş kraliceyle roschildlerin savaşı aslında...
    Cevapla
  • pkksavar 7 yıl önce Şikayet Et
    boris efendi malesef sizin değerleriniz insanlıktan bir hayli uzak... sömürgecilik bakınız hindistan, bozgunculuk bakınız lawrence, kıskançlık bakınız irlandaya bir gemi buğday ricası (üç gemi yerine), acımasızlık bakınız 5 yaşındaki baca temizleyiciler ve maden işçileri, hırsızlık bakınız bütün dünyanın yeraltı madenlerinin yağmalanması... bu liste uzar gider ama hiç bitmez. neyse osmanlılar geliyor. haddinizi hukukunuzu bildirecek bir merci olacak er ya da geç.
    Cevapla
  • serdar 7 yıl önce Şikayet Et
    yapılan saldırı müslüman halkları avrupadan kovma ve müslüman ülkeleri işgal etme projesi özet budur!!!
    Cevapla
  • DONGI 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlasindi,kendileri yapiyor : )) Son olmayacak dediklerine göre
    Cevapla
  • Kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    ingiltere dünyanın dörtbir yanında mazlumların canını yakmış bir devlettir ama kimse suçu ingilizlere atmaz çünkü bunlar öyle bir tuzak kurarlarlar ki görünürde suçlu farklı bir millet gözükür.Rabbim bunların tuzaklarını kendilerine çevir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi