'Erdoğan karşıtlığın arkasında Siyonist lobi var'

Sudanlı Siyaset Bilimi Profesörü Mekki, "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan saldırıların kaynağı AB ülkelerinde etkili olan Siyonist lobiler." dedi.

'Erdoğan karşıtlığın arkasında Siyonist lobi var'
'Erdoğan karşıtlığın arkasında Siyonist lobi var'
GİRİŞ 14.04.2017 15:22 GÜNCELLEME 14.04.2017 15:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sudan'ın önemli düşünür ve aydınlarından biri olan Mekki, verdiği mülakatta, son dönemde Türkiye'deki referandum süreciyle birlikte Avrupa ülkelerinde görülen "Erdoğan karşıtlığının" arkasında yatan amillere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mekki, "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan saldırıların kaynağı, Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde etkili olan Siyonist lobiler." dedi.

SİYONİST LOBİ BASINDA ETKİLİ

Pazar günü yapılacak anayasa referandumuna ilişkin, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Türkiye'ye istikrar getirecek." değerlendirmesinde bulunan Mekki, Türkiye'nin yeniden büyük güç olmasının bazı odakları rahatsız ettiğini ifade etti.

AB ülkeleri ve ABD'yi Türkiye'deki ayrılıkçılara destek vermekle suçlayan Mekki, "Çünkü Türkiye'nin yeniden Osmanlı döneminde olduğu gibi güçlü ve etkin bir güç olmasından korkuyorlar." diye konuştu.

Mekki, "Avrupa'daki Erdoğan karşıtlığının arkasında Siyonist lobiler var. Siyasi partiler adına hareket eden bu lobiler, basın üzerinde de açık bir hakimiyet kurmuş durumda." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • hayrullah 6 yıl önce Şikayet Et
    sudanlı ne diecekti? bahse girerim amerikan vatandasligi vardir. sudana gittigimde ucaktakılerın yarısının abd vatandası oldugunu gormustum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı