Fanatik Yahudilerden açlık grevine çirkin tahrik

Aşırı sağcı Yahudiler, İsrail hapishanelerinde açlık grevi yapan Filistinli tutukluların direniş azmine, çirkin bir tahrik eylemiyle karşılık verdi.

GİRİŞ 20.04.2017 16:30 GÜNCELLEME 21.04.2017 09:47
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fanatik Yahudi Ulusal Gençlik Birliği tarafından düzenlenen eylemde Batı Şeria'daki Ofer Cezaevi yakınlarında "mangal partisi" düzenlendi. Fanatik Yahudilerin çirkin eylemi, İsrail polisinin geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleşti.

İsrail Kanal7 televizyonunun haberinde, söz konusu eylemle açlık grevindeki Filistinli tutukluların direniş ruhunun kırılmasının amaçlandığı belirtildi.

Yahudi Ulusal Gençlik Birliği Genel Sekreteri Ofir Sofer, eylemde yaptığı konuşmada, "Açlık grevine girenlerin taleplerine kulak asmamanın vakti geldi. Hükümete yaşam koşullarını daha da zorlaştırma çağrısı yapıyoruz." dedi.

İsrail hapishanelerindeki yaklaşık iki bin Filistinli, pazartesi günü açlık grevine başlamıştı.

İsrail'in keyfi uygulamaları ve hak ihlallerine tepki göstererek tutukluluk şartlarının iyileştirilmesini isteyen Filistinli tutuklular açlık grevinde sadece su ve tuz ile yetiniyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • ŞAHİN 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah enkısa zamanda Rabbim o mangal yapanları ve tüm islam düşmanlarını mangl gibi yaksın inşaallah....amin binler amin.Eylül deki yangını çabuk unuttular dinsizler...
    Cevapla
  • Adiga81 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'ye insan hakları, demokrasi nutukları atanların nedense iş israile geldiğinde nutukları tutuluyor. Allah c.c. hepsinin cezasını versin.
    Cevapla
  • bahadir 6 yıl önce Şikayet Et
    cehennem boşa yaratılmamış.
    Cevapla
  • 1071 6 yıl önce Şikayet Et
    ahirette onlarla karşılaşacaksınız bir onların mekanına bakacaksınız bir de kendi mekanınıza....mangaldaki et gibi cehennemde yanacaksınız
    Cevapla
  • kale 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah ın gazabı üzerinuze olsun
    Cevapla
  • a.cola 6 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."