İsrail alçaklığı!

Alçak İsrail polisinin, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla Filistinli bir genç kızı kurşuna dizip katlettiler.

İsrail alçaklığı!
İsrail alçaklığı!
GİRİŞ 08.05.2017 00:59 GÜNCELLEME 08.05.2017 01:23
Bu Habere 206 Yorum Yapılmış

Alçak İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'teki Mescid-i  Aksa'yı çevreleyen eski şehrin Şam kapısında bıçaklı saldırı girişiminde  bulunduğu iddiasıyla Filistinli bir genç kızı katletti. 

İsrail polisinden yapılan açıklamada, Şam kapısında nöbet tutan İsrail  polisine bıçaklı saldırıda bulunmaya çalıştığı iddia edilen Filistinli bir genç  kızın, polisin açtığı ateş sonucu "etkisiz hale getirildiği" belirtildi.
 
SALDIRILARDA DİKKAT ÇEKEN ARTIŞ

Açıklamada, vurulan genç Filistinlinin sağlık durumuna ilişkin bilgi  yer almazken, İsrail basınında genç kızın hayatını kaybettiği ifade edildi.İsrail polisinden daha sonra yapılan açıklamada, vurulan genç Filistinlinin olay yerinde hayatını kaybettiği kaydedildi.
  
İsrail güçlerinin, "bıçaklama girişiminde" bulundukları iddiasıyla  Filistinlilere karşı düzenlediği saldırılardaki artış dikkati çekiyor.

ALÇAK İSRAİL POLİSİNİN KATLETTİĞİ FİLİSTİNLİ GENÇ KIZ

YORUMLAR 206
  • sarıgül 6 yıl önce Şikayet Et
    yeryüznde sürekli azgınlık yapan bu israil teröristlerini allah kahru galebiyle kahreylesin. Elbette bu islam onları bir gün o tatlı sandıkları vahşi rüyalarından uyandıracaktır Allahın izni ile yaşasın bu zalimler için cehennem
    Cevapla
  • Aşağılayan 6 yıl önce Şikayet Et
    Boş laflar, ezberlenmiş temenniler. Bari içinizden dua edin.
    Cevapla
  • alpagu 6 yıl önce Şikayet Et
    nasıl da masum yatıyor canavar ruhlu pisliğin önünde. ah kızım Allah senin intikamını yakında alacak bizim elimizle inşaallah
    Cevapla
  • LANET 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar unutulmaz o genç kızı unutmiyacaz önceside birikmiş durumda YOK olacaksınız kuranda olduğu gibi taş dile gelece burda diye öldürün diye lanetli ırk.
    Cevapla
  • Selin 6 yıl önce Şikayet Et
    İsrail ve yandaşları çoğunlukta.Çok uyanıklar kendilerini küçükmüş gibi gösterip büyük işlere kalkışanlar soyunuza lanet olsun.Bunlar virüs gibi dünyaya yayılmışlar bu dünya bir gün sizede mezar olur İnşallah
    Cevapla
  • adını sen koy 6 yıl önce Şikayet Et
    Hak sillesinin yoktur sedası bir geldimi bulunmaz devası. İsrail sonunu hazırlıyor. Ben böyle inanıyorum. Elbet herkes ölecek bu kardeşlerimiz muslüman oldugu için ölüyor. Onlar için güzel bir son Amma bunu yapanlar sonlarını görseler bunu asla yapmayacaklarına 100 bin kere yemin ederler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı