Hz. İsa'nın yaptığını denemek isteyince...

Zimbabve'de bir rahip, suyun üstünde yürüyerek inancını kanıtlayacağını söyledi. Rahip, 3 timsahın saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

Hz. İsa'nın yaptığını denemek isteyince...
Hz. İsa'nın yaptığını denemek isteyince...
GİRİŞ 15.05.2017 17:24 GÜNCELLEME 15.05.2017 17:41
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Doğu Afrika ülkelerinden Zimbabve'de bir rahip, Hz. İsa (a.s) gibi "suyun üstünde yürümek" için nehrin üzerinde yürümeye çalışırken, timsahların saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

BİR HAFTADIR HAZIRLIK YAPIYORDU

Rahibin bir haftadır hazırlık yaptığını belirten yerel halk, "Oruç tutuyordu, dua ediyordu, bugün için hazırlık yapıyordu" ifadelerini kullandı.

3 TİMSAH TARAFINDAN YENİLDİ

Express'in haberine göre, olaya şahitlik eden bir kişi yaptığı açıklamada, "Rahip bize bugün suyun üstünde yürüyeceğine söz vermişti. Ama gözümüzün önünde 3 timsah tarafından yenildi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 16
  • Mustafa Gürak 6 yıl önce Şikayet Et
    Sivri,dünyanın her yerinde bulunuyor.
    Cevapla
  • kisai 6 yıl önce Şikayet Et
    hristiyanlığın altını üstüne, üstünü altına getiren; bütün insanlığa getirdiğini iddia eden ve bunu diğer milletlere ve ırklara getiren yahudi asıllı PAVLUS'tur. çarmıhta gerili olan kişi (hz. isa'yı ucuz bir fiyata roma yönetimine gammazlayan) yahudi İŞKORYAT'tır. bakınız maide süresi ayet:115 ... işte k. kerim'de fatiha suresinde ''daaalliin''(büyük sapkınlık) sahibi olan kişiler HRİSTİYAN'lardır...
    Cevapla
  • kisai 6 yıl önce Şikayet Et
    isa (as) bir taş parçası gösterdi ve havarilere sordu. bu nedir ve değeri nedir? havariler ''bu bir taş ve insanların yanında hiç değer ve kıymeti yok'' dediler. isa (as) şöyle buyurdu: benim yanımda ikisi de eşittir(değeri yoktur). Allah'ın yanında din islam'dır.. kim islam dininden başka bir dine yapışırsa; bu din asla ondan kabul edilmeyecektir... Allah hz isa(as)'yı bütün insanlığa göndermedi, aksine sadece yahudilere gönderdi...
    Cevapla
  • İstanbul-18 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl verdi, kullanıp da İslamî bulamadın. O akıl ile su üstünde yürünülmeyeceğini düşünmedin. En azından akılsızlığın ile Allahın kulu 3 tane timsahın rızkı oldun.
    Cevapla
  • kisai 6 yıl önce Şikayet Et
    mesele şu..hz isa'ya havariler sordular; sen su üzerinde yürüyorsun, ama biz yürüyemiyoruz! neden? isa(as) bir kenarda altın parçasını gösterdi. bu nedir?? kıymeti nedir? havariler: 'bu altın ve insanlar buna çok değer verir ve birbirleri ile bunun için savaşırlar' dediler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler