Putin'den çok sert ABD açıklaması! Şizofreni...

Vladimir Putin, ABD Başkanı Donald Trump'ın Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'la gizli bilgiler paylaştığı iddialarına ilişkin çok sert açıklamada bulundu.

Putin'den çok sert ABD açıklaması! Şizofreni...
Putin'den çok sert ABD açıklaması! Şizofreni...
GİRİŞ 17.05.2017 14:38 GÜNCELLEME 17.05.2017 14:53

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Donald Trump'ın Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'la gizli bilgiler paylaştığı iddialarına ilişkin, "ABD'de de bir tür siyasal şizofreni kendini gösteriyor" yorumunda bulundu.

"SUÇLAMALARI BAŞKA ŞEKİLDE AÇIKLAMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL"

Putin, Washington Post gazetesinin, Trump'ın geçen hafta Oval Ofis'te görüştüğü Lavrov'la DAEŞ hakkında gizli bilgiler paylaştığı yönündeki iddiasına ilişkin bir soru karşısında, "ABD'de bir çeşit siyasal şizofreninin geliştiğini görüyoruz. Zira Trump'ın Rusya'yla gizli bilgiler paylaştığı yönündeki suçlamaları başka şekilde açıklamamız mümkün değil" ifadelerini kullandı.

"LAVROV'U KINAMAM GEREKİR, GİZLİ BİLGİLERİ BİZİMLE PAYLAŞMADI"

Putin, esprili bir dille, "Bu arada bugün Lavrov'la konuştum. Onu kınamam gerekiyor, çünkü 'bu gizli bilgileri' bizimle paylaşmadı. Onları, ne benimle ne de istihbarat servislerimizle paylaştı. Bu, onun için çok kötü bir şey" diye sözlerine ekledi.

"KONUŞMANIN TRANSKRİPTİNİ VEREBİLİRİZ"

Putin, Washington uygun görürse, ABD Kongresi'ne Trump-Lavrov görüşmesinin transkriptini sağlayabileceklerini de belirtti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan