Sevgilisini bıçakladı! Mahkeme 'zekisin git' dedi

İngiltere’de mahkeme, erkek arkadaşını bıçaklayan Oxford Üniversitesi tıp öğrencisi genç kadını “olağanüstü yetenekli ve zeki” bulunca beraat kararı verdi.

Sevgilisini bıçakladı! Mahkeme 'zekisin git' dedi
Sevgilisini bıçakladı! Mahkeme 'zekisin git' dedi
GİRİŞ 18.05.2017 09:00 GÜNCELLEME 18.05.2017 10:36
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İngiltere’nin Oxford Üniversitesi’nde tıp eğitimi gören Lavinia Woodward (24) isimli kadın, Tinder aracılığıyla bulduğu erkek arkadaşı Thomas Fairclough’ı bacağından bıçakladı. İddiaya göre Woodward, sevgilisinin üzerine laptop, bardak ve reçel kavanozu da fırlattı.

Gazete Habertürk'ün haberine göre mahkeme, tıp dergilerinde makaleleri yayınlanan ve gelecek vaat eden kalp cerrahının ceza almasının “kariyerini kötü yönde etkileyeceği için” beraat kararı verdi.

Yargıç Ian Pringle, “Bu olağanüstü yetenekli genç kadının istediği mesleğe girme konusundaki uzun süredir çabaladığı kariyer hedefini önlemek çok ağır bir ceza olur” diye konuştu. Woodward, haberi kutlamak için mahkemenin hemen ardından Barbados’a tatile gitti. Woodward’ın bir arkadaşı ise, “Nobel Ödülü kazanabilecek kadar zeki birisidir” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 20
  • Aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakimi tebrik ederim ceza verseydi bıçaklamamışmı olacaktı eğitim şansını kaybettiği serseri olmaktansa başarılı bir bilim kadını olur bir kaç tıbbi buluş ve teori bulursa milyonlarca insanın şifasına sebeb olur . İşte gelişmeye ilerlemeye engel olan zihinler hemen ceza
    Cevapla
  • Prens William 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadı karakuş adaleti.
    Cevapla
  • sibel 6 yıl önce Şikayet Et
    gider daeşe terörist dr olursa şaşmam
    Cevapla
  • zeyna ... 6 yıl önce Şikayet Et
    Cerrah olduğunda önüne gelenin dalağını alır. O hakimi de ameliyatlarında bu kıza emanet etmek lazım!!!
    Cevapla
  • Eci 6 yıl önce Şikayet Et
    Zeki hasta ruhlu doktor hastalarına değişik maddeler enjekte edip sonuçlarını hastalarının ölüm anını kaydetti 10 yıl sonraki haber başlığı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı