Ruslardan çıkış! Birilerinin hoşuna gitmeyebilir

Natsionalnaya Oborona (Ulusal Savunma) dergisinin baş editörü Korotçenko, Türkiye'nin silah teknolojisinden etkilendiğini belirterek, Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu söyledi.

Ruslardan çıkış! Birilerinin hoşuna gitmeyebilir
Ruslardan çıkış! Birilerinin hoşuna gitmeyebilir
GİRİŞ 18.05.2017 12:22 GÜNCELLEME 18.05.2017 13:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Rus haber ajansı Sputnik muhabiri Fuad Safarov'un haberine göre, Rus NTV kanalında canlı yayın programında konuşan askeri uzman İgor Korotçenko şu ifadeleri kullandı: "Geçenlerde İstanbul'daydım. Orada 13. IDEF Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'ndaki çalışmalara katıldım. Emin şekilde şunu söyleyebilirim: Türkiye'nin bu fuarda çağdaş yüksek askeri teknoloji bakımından sergilediği silahlar beni çok büyüledi. Belki birilerinin hoşuna gitmeyebilir. Ama yine de söyleyeceğim: Türkiye, bölgede kendi nüfuzunu genişletmek için askeri ve ekonomik kaynağa sahip."

"ERDOĞAN EMİN ŞEKİLDE İKTİDARDA DURUYOR"

Korotçenko sözlerine şöyle devam etti: "Bazılarına göre, Türkiye'yi zayıflatmaya çalışıyorlar. Ama bu öyle kolay değil. Türkiye güçlü ülke. (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip) Erdoğan emin şekilde iktidarda duruyor. Erdoğan, halkın ezici çoğunluğunun desteklediği bir lider."

YORUMLAR 5
  • Şeyh Holmes 6 yıl önce Şikayet Et
    ayrıca silah fuarı olaganüstü bir haldeydı. Rus'un etkılenmesi boşuna değil. Altay Tankı, Atak Hel. , Anka ,Sakarya füze sistemi ve Hürkuş gerçekten inanılmaz derece mükemmeldi. Ben bunları sadece Amerikan filmerinde görürdüm. Şimdi hepsi gerçek ve üzerinde TÜRK BAYRAGI olması muhteşem...
    Cevapla
  • Şeyh Holmes 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin gizli atom bombası var. Ama herkes biliyor o zaman niye gizli :) ? Açıklansın olsun bitsin bir NATO muttefıkı olarak buna sahıp olmamız zaten sorun değil ki.... :)
    Cevapla
  • Haso 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben sahsim olarak turkiyenin envanteride kesinlikle atom bombasi olmali
    Cevapla
  • Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin elinde şuan 4 adet Atom bombası var kardeşim ama gizlice geliştirildi ve de gizleniyor,malzemenin bulunuşuna ve yapılış aşamasına kadar olan tüm aşamasını ve mühendislerin nerde ve hangi gizlilik içerisinde çalıştıkları ve bombanın yapımı bitene kadar dışarıya çıkamayıp aileleri ile dahi görüştürülmediklerini biliyorum
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Milli savunma sanayimizi caydırıcı güç seviyesine ulaştırmalıyız. Allah korkusu olan bir ülkenin bu güce ulaşması çok önemli. Dünyada denge ancak böyle sağlanabilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız