Trump'ın ziyareti öncesi Suudi Arabistan'a füze!

Husilerin başkent Riyad'ın yakınında bulunan Er-Rayn kentine attığı balistik füze, Suudi Arabistan Hava Savunma Kuvvetleri tarafından imha edildi.

Trump'ın ziyareti öncesi Suudi Arabistan'a füze!
Trump'ın ziyareti öncesi Suudi Arabistan'a füze!
GİRİŞ 20.05.2017 11:06 GÜNCELLEME 20.05.2017 11:25
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'nın Yemen'deki meşru yönetimi destekleyen uluslararası koalisyon tarafından yapılan yazılı açıklamaya dayandırdığı haberine göre, Husilerin dün akşam Riyad yakınlarındaki Er-Rayn kentinin kuzeyine attığı balistik füze Suudi Arabistan Hava Savunma Kuvvetleri tarafından imha edildi.

Yerleşim yeri bulunmayan bölgeye atılan füzenin herhangi bir zarara yol açmadığı, uluslararası koalisyon güçlerinin füzenin atıldığı mevziye karşılık vermeye başladığı aktarıldı.

Husiler dün akşam Riyad'a "Burkan-2" (Volkan 2) balistik füzesi attıklarını duyurmuş, ardından koalisyon güçleri de Yemen'in başkenti Sana'daki Atan Dağı'nda bulunan kamplara 4 hava saldırısı düzenlemişti.

TRUMP'IN ZİYARETİ ÖNCESİ...

Yemen tarafından Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a fırlatılan füzenin, ABD Başkanı Donald Trump'ın ziyareti öncesinde atılması dikkat çekti.

YORUMLAR 23
  • cebril 6 yıl önce Şikayet Et
    Araplara guven olmaz tarihe bir Turkiye ye dost gibi gorunen ama menfaati icin seni yanliz birakan araplar ayni suriyelilerde ayni zihniyet var
    Cevapla
  • seyfullah kılıç 6 yıl önce Şikayet Et
    önce füze fırlattır sonra silah sat. rotchild aileleri yahudiler amerikalıların vergilerine konsun. müslümanlar ölsün. oyun belli herkes anladı
    Cevapla
  • akin 6 yıl önce Şikayet Et
    arapistana fuze silah satmak icin pnce yemendeki terorre fuze vermen lazim,iranin bolgedeki siileri desteklemesi icin yardim etm,elisin amerka bunu yapiyor silah satmak icin,terorun babasi cia ve mosattir,
    Cevapla
  • Ekrem 6 yıl önce Şikayet Et
    ÇAKAL ABD silah satmak icin danisikli döğüş ile gangster likle yasamaya devam ediyor bakalim Rabbimde sabrla vuracagi günü bekliyor...Geçmişte vurduğu kavimleri unutmayalim
    Cevapla
  • ihvan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu bir oyundur zamanlamayı düşünürseniz işte abd nin oyunlarındandır İslam ülkelerinin liderleri birleşip birlik olmasalar hiç bir zaman rahat yüzü bulamazlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail, İran'a karşılık verme kararı aldı
Uzmanlar Haber7'ye açıkladı! AK Parti'de önce bu değişmeli