Trump için özel 'Füze Geçirmez' oda!

Suudi Arabistan'ın ardından İsrail'e giden ABD Başkanı Donald Trump'ı korumak için zırhlı oda hazırlandı.

Trump için özel 'Füze Geçirmez' oda!
Trump için özel 'Füze Geçirmez' oda!
GİRİŞ 22.05.2017 06:59 GÜNCELLEME 22.05.2017 06:59
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Göreve geldikten sonraki ilk yurtdışı ziyaretini Suudi Arabistan'a düzenleyen ABD Başkanı Donald Trump, gezisinin ikinci durağı olan Kudüs'te güvenliği artırılmış zırhlı bir süitte konaklayacak. Silahlı saldırılara karşı kuvvetlendirilmiş odanın, gaz saldırısına karşı ise özel bir havalandırma sistemi bulunuyor. NBC News'in haberine göre bugün Kudüs'e gelecek olan Trump, şehrin merkezinde bulunan beş yıldızlı King David Oteli'ndeki bu odada kalacak.

"OTEL HAVAYA UÇSA, TRUMP'IN ODASI TEK PARÇA KALIR"

Yabancı liderlerin ağırlandığı odanın gecelik fiyatının 5 bin 750 dolar (yaklaşık 20 bin lira) olduğu kaydedildirken, otelin yetkililerinden Shalon Ritz, "Trump ziyareti için otelimizi küçük Beyaz Saray'a çevirdik" ifadelerini kullandı.

Tüm bu güvenlik önlemlerinin ABD'liler için yeterli olmadığını söyleyen Ritz, Trump'ın odasının önüne koyulmak üzere ABD'den roket saldırılarına dayanıklı cam getirildiğini aktardı.

Ritz "Bütün otel havaya uçurulsa Trump'ın odası tek parça halinde yere düşer ve başkan böyle bir saldırıdan bile canlı kurtulur" ifadelerini kullandı.

10 BİN POLİS TRUMP'I KORUYACAK

Binanın dışında da azami güvenlik önlemlerinin alındığı, otele çıkan yollara bombalı araç saldırısına karşı otobüsler park edileceği ve bölgede kızıl ötesi görüş özelliği olan kameralı balonlarının uçurulacağı kaydedildi. İsrailli yetkililer özel devriye elemanlarının, 10 bin motosikletli polisin ve sivil giyimli ajanların Trump ziyareti boyunca görevde olacağını duyurdu.

YORUMLAR 11
  • Alparslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Filistine gelmiş sarı koyun ..
    Cevapla
  • garib 6 yıl önce Şikayet Et
    Shalon ritz kafirliğini ispatlamış bize göre. Eee bizde müminliğimizi ispatlayalım. Yorum yaparken de mümin olalım,işimizin başında da, sokakta da, trafikte de.......
    Cevapla
  • niyazi 6 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakıyorumda cahillik kokuyor.adam Azrailden korunmak için mı o yerde kalıyo zannediyorsunuz.Adami sadece olası bir saldırı girişimden koruyorlar.tipki diğer liderlerin korunduğu gibi.
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar da iyice abartmışlar. kimi kimden koruyorsun ki. ABD olmuş terör yandaşı devlet. anlaşılıyor ki bu terör en sonunda kendini vuracak. bu kadar korktuklarına göre kendi yetiştirdikleri canavar en sonunda bunları yiyecek.
    Cevapla
  • necmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Korku ecele ne zaman fayda verdi ki şimdi versin ? Azrail in giremediği yer ne zaman oldu ki şimdi olsun?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız