İşte İngiltere'yi kana bulayan terörist

İngiltere tarihinin en büyük terör saldırılarından birine sahne oldu. İngiliz basını saldırıyı gerçekleştiren Abadi'nin fotoğrafını yayınladı.

GİRİŞ 24.05.2017 04:36 GÜNCELLEME 24.05.2017 07:15
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Manchester kentinde önceki gece Amerikalı popçu Ariana Grande’nin performansının sona erdiği sırada patlama yaşandı.

Aralarında çocukların da olduğu 22 kişi hayatını kaybetti. Polis, saldırganın ev yapımı bombayı patlattığını, kendisinin de öldüğünü açıkladı. Terör örgütü DEAŞ’ın üstlendiği saldırıyı Libya asıllı Salman Abadi’nin (22) düzenlediği iddia edildi. Eylem Paris-Bataclan, Florida’da gece kulübü ve İstanbul’daki Reina saldırılarını hatırlattı. İngiliz basını saldırıyı gerçekleştiren Abadi'nin fotoğrafını yayınladı.

İNGİLTERE'Yİ KANA BULAYAN TERÖRİSTİN FOTOĞRAFI

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 43
  • ZAİM 6 yıl önce Şikayet Et
    eMPERYALİST DEVLETLER KENDİ KİRLİ HEDEFLERİNE ULAŞABİLMEK İÇİN SOKAKTAKİ VATANDAŞLARINI KATLETMEKTEN ASLA ÇEKİNMEZLER. dAİŞ KİMİN ESERİ İSE PKK-YPG-HDP DE O EMPERYALİSTLERİN ESERİDİR.
    Cevapla
  • enes 6 yıl önce Şikayet Et
    ingiltere seçıme gıtmeden hemen önce patlamanın olması manıdar avrupada hortlayan faşist oyları kapma çabası ola bılırmı acaba insanın akına takılıyor yaptılkarı ılk açıklama seçım calışmalarına ara vermrk mi?
    Cevapla
  • ceyda 6 yıl önce Şikayet Et
    Eski arşivelerden bir fotoğraf buluyorlar, işte saldırgan bu diyorlar. Halbuki saldırı tamamen gizli servislerin işi. Saldırganın o olduğuna dair hiçbir delil yok. Pis emelleri için kendi insanlarını bile öldürüyorlar.
    Cevapla
  • MilleT 6 yıl önce Şikayet Et
    Yeni Libya işgal planları için bahane yarattılar.
    Cevapla
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    libya asıllı ingiltere libyayı-ırağı-suriyeyi-hallaç pamuğuna çevirip dağıttı çakallar gibi paylaştılar öeln sivil ırazklıların üzerine işeyen ingiliz askerleri olmadımı sen böyle yaparsan milletde sana misliyle saldırır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!