Dünyayı sarsan suikastte ABD parmağı!

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un üvey abisi Kim Jong Nam'ın öldürülmeden üç gün önce ABD istihbaratıyla birlikte çalıştığı düşünülen bir kişiyle görüştüğü iddia edildi.

Dünyayı sarsan suikastte ABD parmağı!
Dünyayı sarsan suikastte ABD parmağı!
GİRİŞ 24.05.2017 17:45 GÜNCELLEME 24.05.2017 17:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz Şubat ayında Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da öldürülen Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un üvey abisi Kim Jong Nam suikastıyla ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı.

SUİKASTTEN 3 GÜN ÖNCE ABD'Lİ BİR KİŞİYLE GÖRÜŞMÜŞ

Habertürk'ün Asahi Shimbun'tan aktardığına göre Kim Jong Nam, öldürülmeden 3 gün önce Malezya'da Kore kökenli bir ABD'li ile bir araya geldi ve bir görüşme gerçekleştirdi.

GÖRÜŞTÜĞÜ KİŞİNİN ABD İSTİHBARATINDAN OLDUĞU ÖNE SÜRÜLDÜ

Haberde Malezyalı yetkililerin, bu kişiyi Malezya'ya her girdiğinde yakından izlediği ve ABD istihbaratı adına çalıştığını düşündüğü belirtildi.

İKİLİ ARASINDA ÖNEMLİ BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Kim Jong Nam'ın bilgisayarında yapılan incelemede, ikilinin görüşmesinde bilgisayara bir "flash disk" takıldığı ve ikili arasında muhtemelen önemli bir bilgi alışverişi yapıldığı belirtildi.

SUİKASTTİN OLDUĞU GÜN MALEZYA'YI TERK ETMİŞ

ABD'li kişinin, Kim Jong Nam ile aynı gün Malezya'ya geldiği ve suikastın gerçekleştiği gün ülkeyi terk ettiği ifade edildi.

ABD İLE GÜNEY KORE'NİN KUZEY KORE'YE DARBE YAPACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Daha önce Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'a ordu içerisinde muhalif bir grup olduğu ve Güney Kore ile ABD'nin bu grubu ve Kim Jong Nam'ı kullanarak bir darbe girişiminde bulunabileceği yorumları yapılmıştı.

YORUMLAR 9
  • suat 6 yıl önce Şikayet Et
    Neredeki kanda parmağı yok ki!
    Cevapla
  • Basri 6 yıl önce Şikayet Et
    Destan da olsa, bir Basat çıkar da Tepegözü alaşağı eder de, dünya rahat bir nefes alır.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    abd tezgahı bitmez. ingilteredeki saldırıların arkasındada bunlar vardır ki natodaki 28 üyeden deaş için destek alıp bu sefer nato eliyle pyd açık açık silah desteği verecektir.
    Cevapla
  • Vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd düşmanlığı ile diktasını sürdüren bir krallık. Güney Kore Japonya olurken Kuzey 60 sene önceside. Sadece atom bombası diyetek horozlanıp duruyor..
    Cevapla
  • Bir 6 yıl önce Şikayet Et
    abd'ye o kadar karşı olan bir ülkenin liderinin üvey de olsa abisinin abd istihbaratçısıyla ne işi olur? İşte bu ve benzeri olaylar dünyadaki her ülkenin ve liderinin aslında danışıklı dövüş , masa altından birlikte iş yapmak ama düşmanmış gibi görünmek olaylarının ispatı. abd-rusya aslında haçlı ittifakı ama düşmanmış gibi görünüp dünyayı kendi amaçlarına ulaştırmak için oyun oynuyorlar. zalim esed aslında abd ve yandaşlarının bizzat adamı. mısırın başındaki kişi abdgillerin adamı.... hiçbir ülkeye güvenim yok.
    Cevapla
  • Bir 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazdıklarımın tarihle alakası yok. Binlerce Müslümanı, Türkü öldürenlere ve öldürmeyi planlayıp duranlara her zaman karşı duracağım.
    Cevapla
  • Oku 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen osmanlı tarihini okumamışsın galiba padişahın kardeşlerinin kaybettiği tahtını almak için düşmanlarıyla bile ittifak yapmış istihbarat nedirki lütfen tarih okuyun cahil kalmayın toplumu yanlış yönlendirmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar