Trump'ın iletişim direktörü Mike Dubke istifa etti

ABD Başkanı Donald Trump, başkanlık koltuğundaki beşinci ayında ikinci büyük firesini verdi. İletişim direktörü Mike Dubke istifa ettiğini açıkladı.

Trump'ın iletişim direktörü Mike Dubke istifa etti
Trump'ın iletişim direktörü Mike Dubke istifa etti
GİRİŞ 30.05.2017 15:00 GÜNCELLEME 30.05.2017 15:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABC News'a göre Dubke aslında 18 Mayıs'ta istifa mektubunu vermişti ancak Başkan Trump'ın ilk yurt dışı turunun bitmesi beklendi. Bu tarihe kadar Beyaz Saray'daki görevine devam eden Mike Dubke'ın istifa kararı resmen açıklandı. 

TRUMP'IN HÜKÜMETİ FİRE VERİYOR

Rusya ile yaptığı gizli görüşmeleri saklayan Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn, göreve başladıktan üç hafta sonra istifa etmek zorunda kalmıştı. Korgeneral Flynn, Rusya'nın Washington Büyükelçisi Sergey Kislyak'la göreve başlamadan iki kez buluştuğunu gizlemişti.
 

YORUMLAR 6
  • vatan bekçisi 6 yıl önce Şikayet Et
    haçlı kardinallerin derin pentagonun ya istediğini yapacak yada gidecek çünkü amerikada başkanlar sembolik kukladırlar demokrasi deyip biz islam alemini uyutuyorlar uyanın artık .
    Cevapla
  • fidan 6 yıl önce Şikayet Et
    tamamlayamaz arkadaşlar en fazla bir sene, sonra görevden alacaklar. bize demokrasi dersi verenler trumpun işini bitirecekler ve yerine kendi adamları gelecek
    Cevapla
  • efe 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu laf bulamadığım adama bir sene vermiştim.ama altı ay yetermiş.
    Cevapla
  • Hacker-2023 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu trumpet bakalım 1 seneyi tamamlayabilecek mi?
    Cevapla
  • DİKKAT 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya'nın bilinçli bir şekilde ABD ve İgiltere'den uzaklaştırıldığını görüyoruz. Almanya, 1945 de ABD tarafından işgal edildi ve halen öyle. Şimdi de Alman asıllı Trump cephesi, Almanya'nın ABD'den ümidini kesip kendi yoluna gitmesi ve bağımsızlığını ilan etmesi için mi çalışıyor? Yoksa ABD, Trum'ı kullanarak her ikisini de zayıflatmak için Almanya'yı Rusya'nın önüne mi atıyor? Trump'ın işi buysa ve bittiyse artık gidebilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı